2777
2789
عنوان

خانم هایی که سزارین رو تجربه کردین .....

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 22 پست
اره خیلی حتی صدای کولر یا تلویزیون صدا بچه هام 

من به شدت باصدای تلویزیون عصبی و بی قرار میشدم

فهمیدم طبع سرم سرد شده

اسفند هرروز دود کن.... هرشب گلاب بو کن

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون عزیزم خیلی ازیتم 

میفهمم خیلی سخته

راستی تو حموم بعد این ک سرت رو شستی چندقاشق نمک دریا یا عادی رو در یک لیوان آب حل کن و بزار ۴دقیقا رو سرت بمونه

سردرد های میگرنی رو خوب میکنه... سر رو گرم میکنه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

من به شدت باصدای تلویزیون عصبی و بی قرار میشدم فهمیدم طبع سرم سرد شده اسفند هرروز دود کن.... هرشب ...

منم بعضی وقتا میگم شاید افسردگی گرفتم اسفند که همیشه میزارم گلاب هم تو اب میریزم میخوریم 

[QUOTE=190652781]میفهمم خیلی سخته راستی تو حموم بعد این ک سرت رو شستی چندقاشق نمک دریا یا عادی رو در یک لیوان آب حل  ممنون عزیزم من دو قلو دارم بعضی وقتا واقعا دوس دارم بمیرم 

منم بعضی وقتا میگم شاید افسردگی گرفتم اسفند که همیشه میزارم گلاب هم تو اب میریزم میخوریم 

همونه خواهرجان

چون سزارین طبع بدنو سرد میکنه

ارده شیره معجزهست هرروز صبح بخور. خررررما فراوش نشه

عسل.... عدسی نخور، گوجه کیوی ...ماکارونی که افتضاح سرده.... ماست دوغ...من یه ماه نخوردم انقدر روم تاثیر داشت که نگو... خیلی بهتر شدم

سبزی خوردن تو سفره ت باشه

میدونم ممکنه به خاطر بچه هات از تغذیه ی خودت غافل شدی ولی باید فکری بکنی برای خودت چون شما که سرپا باشی میتونی ب بچه هات رسیدگی کنی

[QUOTE=190652781]میفهمم خیلی سخته راستی تو حموم بعد این ک سرت رو شستی چندقاشق نمک دریا یا عادی رو در ...

الهی دورت بگردم

خداقوت عزیزم

سختی هات تموم میشه بالخره،