2777
2789

سلام عزیزای دلم

یکماهه برای ازمون دکترا روانشناسی شروع به مطالعه کردم

به زودی قصد اقدام به بارداری دارم

ممنون میشم کساییکه شرایط مشابه منو داشتن، تجربیاتشون رو در میان بزارن

(همزمان بارداری و امادگی برای آزمون دکترا، شروع دکترا با یک نی نی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اینو بگم دکترا اوایلش خیلی سخته.اما خب رشته روانشناسی در مقایسه با رشته های فنی و علوم پایه ملایم تره شاید دکتراش اونقدرم سخت نباشه.حتما باید تو بچه داری کمک پروپاقرص داشته باشی

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
فقط اینو بگم دکترا اوایلش خیلی سخته.اما خب رشته روانشناسی در مقایسه با رشته های فنی و علوم پایه ملای ...

مرسی بهسا جون

من لیسانسم فنی بود، برای ارشد روانشناسی خوندم

تجربه جفتشو دارم میتونم بگم هر کدومش سختی خودشو داره

فنی یادگیری اولیش خیلی سخته و چالش برانگیزه ولی وقتی یادش بگیری مرور کردنش زیاد وقتتو نمی گیره و حجم مباحث کمتره

روانشناسی به ظاهر راحته، فرمول خاصی نداره، با یک بار خوندن حس میکنی یاد گرفتی ولی موقع مرور متوجه میشی خیلی باید عمقی تر، بخونی و مباحث حفظ کردنی زیادی داری و اینکه حجم درسی بالاست، کتابهای قطور زیادی روانشناسی داره.

کلا میخوام بگم هر چیزی سختی خودشو داره.

مرسی بهسا جون من لیسانسم فنی بود، برای ارشد روانشناسی خوندم تجربه جفتشو دارم میتونم بگم هر کدومش س ...

درسته ولی دکترا کلا یه مقوله جداس با کارشناسی و ارشد مقایسه نکن ولی از پسش بر میای موفق باشی

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
درسته ولی دکترا کلا یه مقوله جداس با کارشناسی و ارشد مقایسه نکن ولی از پسش بر میای موفق باشی

بله حتما همینطوره دکترا قابل قیاس نیست

مرسی شما هم موفق باشید

بهسا جون شما تجربه منو داشتید؟

چه خوب 8 ساعت در هفته عالیه فکر میکردم بیشتر باشه ممنون عزیزم

نه عزیزم. خوبی رشته شما اینه که بعد از دو سال که کلاسها تموم شد دیگه میمونه پروژه که میتونی تو خونه هم سرچ و مطالعه کنی و هفته ای یکبار هم به استادت سر بزنی.

موفق باشی