2777
2789
محرمیت مهمه  شرعا محرمن

از نظر شرعی اره ولی ممکنه کاری کنن که زود باشه 🥸

و بعد تو عرف تعریف نشده 🥴

واین محرمیت بیشتر برا اینه که محرم باشن همدیگه رو بشناسن نه ...

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرم مرخصی گرفته بود....بعد عقد رفت منطقه خدمتش...

عقد بدون ثبت رو گفتم چطوری اجازه داده

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عقد رو روحانی انجام داده.....گفتن سه روز دیگه میرن محضر.....اینام امشب پیش همن...منکه نمیگم نباشن... ...

من اصلا توی تخیلم هم نمیتونم ببینم مردای خانواده ام بذارن بدون ثبت کسی خطبه بخونه

خیلی عجیبه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
من اصلا توی تخیلم هم نمیتونم ببینم مردای خانواده ام بذارن بدون ثبت کسی خطبه بخونه خیلی عجیبه

من مشکلی با محرمیت ندارم...نوش جونشون....ولی ایا درسته بدون ثبت با هم باشن؟؟؟؟بمنه عمه هم ربطی نداره...ولی نگرانیم ازینه که چرا آینده نگری نمیکنن...

من مشکلی با محرمیت ندارم...نوش جونشون....ولی ایا درسته بدون ثبت با هم باشن؟؟؟؟بمنه عمه هم ربطی نداره ...

عزیزم منم همینو میگم دیگه وگرنه محرمیت که مشکل نیست، ایراد ثبت نکردنشه

البته وقتی پدرومادرش براشون مهم نبوده، شما هم بهتره بی خیالش باشی. چه میشه کرد