2777
2789
عنوان

خیانت پدر به مادرم

345 بازدید | 11 پست

سلام لطفا اگه می تونید کمکم کنید 

من ازدواج کردم ولی بابام چند ساله به مامانم خیانت میکنه اونم جلو چشم مامانمم 😭

مامانم دیگ خسته شده نمی‌کشه قهر کرده رفته از من نظر میگیره من چه کاری می تونم بکنم

بابام اصلااااا قانع نمی شه اون و انتخاب میکنه فقط.. 

واقعا خسته شدم از وقتی بچه بودم بابام این کارهارو میکنه لطفا راهنمایی ایم بکنید کسی و ندارم کمک بکنه خودمم سن ام کمه😭😭

تا زمانی که پدرتون زنده هست دست برنمیداره متاسفانه شخصیتش شکل گرفته

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره به نظر منم درست نمی شه بابام سن اش زیاده. مامانم من و خیلی دوس داره می گه چون ابرو تو نره بر میگردم اگه بخوایی من نمی خوام ولی تاکی می تونه برنگرده 

زندگی خرج داره منم سر زندگی خودم 

اگه یه طرف هم نمی تونم بیخیال بشم 

بابام می گه نباید به مامانت زنگ بزنی یا من یا اون 

من منتظرم یکی بیاد من و راهنمایی کنه من نمی دونم چی کار کنم راه درست می دونم چیه ولی جز من خواهر برادر کوچیک هست بابام تا آخر عمر اجازه نمی ده مادرم ببینتشون. من چه جوری مادرم و دلداری بدم 

بزار کن ننتو به گا بدم. 🤣🤣🤣🤣 بدون‌شوهر خوب نیست ها

نگران نباش براش یه پولدار تر پیدا کردم برو نامزد ج ن د و کسی ن ک ن ه 

ببین تا فی خالدونت سوخته زنگ بزن آتش نشانی 

راستی به آتش نشانی زنگ نزن چون تو خودت ذاتت آتیشه ح ر و م 

نامزدت زیر چند نفر بوده دادا شتت بابات 

راستی کار بابام حلاله باید صدتا زن بگیره ما رسم داریم 🤣 ولی کار نامزدتت فکر کنم جدیده خرجتون و از اون راههه 🤣🤣🤣 

🤣 نامزدم با من بوده ننت با چند نفر بدون شوهر بوده؟

نکنه فکر کردی نامزدتت الهه پاکی که فقط با تو باشه راستش و بگو کسی که تو رو نمی شناسه از زیر چند نفر کشیدیش بیرون مه تین طوری ک و ن ت سوخته اومدی اینجا 🤣🤣🤣 بگو خجالت نکش