2777
2789
عنوان

بارداری دوم

184 بازدید | 19 پست

ی پسر دارم 8ساله از بس بهونه میگیره و میگه تنهام ب فکره اقدام افتادم ولی خیلی میترسم و نگرانم چون توی حاملگی خیلی بدویارم و بخاطره اختلاف سنیشون هم نگرانم نمیدونم چکار کنم البته بگم پسرم خیلی بچه آروم و خوبیه 

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پسرم ۱۰سالشه خودم ۲۶دومی رو هفته بعد زایمان میکنم

ب سلامتی دختره یا پسر؟

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

واس۶ درخواسته بچه میخوای باردار بشی؟؟؟

ن فقط بخاطره پسرم نیست خودمونم میخاییم 

اختلاف سنی شون که طوری نیست... ویارت چجوریه

افتضاح ویار دارم ینی تا پنج ماهگی هیچی نمیتونم بخورم همشم سرم و آمپول تقویتی باید بزنم