2777
2789

خیلی اذیتم، هم دنبال یه راه حل برای جلوگیری از ریزش موهام میگردم هم رشد مجددشون... کسی هست خواهرانه کمک کنه.. 

گاهی بساط بغل خودش جور میشود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من یه روغن خریدم که تو تبلیغ ش میگفت معجزه میکنه
همه هم خیلی راضی بودن
باید هم قبل حمام هم بعد حمام زد

من دفعه دومه زدم

فعلا نمیتونم بگم عالی بود
ولی خیلی کم شده

برای رشد مو باید رو تغذیتون کارکنید(گیاهخواری یا خام گیاهخواری رو شروع کنید)

هرروز ورزش کنید،وحداقل هفته ی سه بارسرتون رو بدون هیچ پوششی به مدت ۲۰دقیقه درمعرض نورآفتاب قراربدید

به سایت دکترزرین اذرهم حتما سربزنید👈http://fa.zarinazar.com/

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

ببین به راهکار دائمی میخوام... از بچگیم موهام ریزش داشت، آرایشگر ماهری میرفتم وقتی میخواستم موهامو کوتاه کنم... اون میگفت موهات چون ضخیمه به ریشه فشار میاد سنگینه برای همین میریزه،هروقت کوتاه میکنم تا یه مدت خوبه ولی بعدش فاجعه میشه... چیکار کنم 😭😭 

برای رشد مو باید رو تغذیتون کارکنید(گیاهخواری یا خام گیاهخواری رو شروع کنید) هرروز ورزش کنید،وحداقل ...

ممنونم خواهری

عزیزم من چندتا روغن رو امتحان کردم عالی بود هم برا خودم هم مادرم، البته اگه موهات چرب هست هفته ای یک یا دو بار اگه خشک هست سه بار هم میتونی بزنی قبل از حمام، همش رو از عطاری میتونی تهیه کنی فقط جای مطمئن برو

روغن آرگان+روغن نارگیل+روغن زیتون+روغن کرچک+روغن جوجوبا+ روغن مار+ پودر زنجبیل+ آب پیاز

قبلش روغن ها رو کمی گرم کن بهتر تاثیر میزاره ولی تاثیرش من خودم به چشم دیدم و واقعا عالیه

عزیزم من چندتا روغن رو امتحان کردم عالی بود هم برا خودم هم مادرم، البته اگه موهات چرب هست هفته ای یک ...

خدا خیرت بده عزیزدل

عزیزم من چندتا روغن رو امتحان کردم عالی بود هم برا خودم هم مادرم، البته اگه موهات چرب هست هفته ای یک ...

خواهری فقط دوتا سوال قبل حمام اینارو بزنم به سرم چند دقیقه بمونه بعد بشورم؟؟ و اینکه از هرکدوم چقدر بریزم برای هربار و مخلوط کنم؟ 

خواهری فقط دوتا سوال قبل حمام اینارو بزنم به سرم چند دقیقه بمونه بعد بشورم؟؟ و اینکه از هرکدوم چقدر ...

قبل حمام بزن عزیزم، از یک ربع میتونی بزاری تا حداکثر دوساعت، به مقدار مساوی از هرکدوم باید باشه، یک قاشق غذاخوری آب پیاز، یه خورده زنجبیل