2777
2789
عنوان

گشایش بخت دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 5867 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی دوست دارم ازدواج کنم مارسم داریم دختر تو سن 15 ازدواج کنه از15به بعد همه یه جور دیگه نگاه م ...

ما همچین رسمی نداریم اما خودم دوست دارم زودتر ازدواج کنم 

عضو تاپیک بامدادخمار  وزن فعلی80  وزن هدف67  قد165  عضو گروه نارنجی  تاریخ عضویت:00/02/28

من همه روشارو امتحان کردم 

یکم هم تاثیر نداشته

حدیث کسا

نماز جعفر طیار

نامه ب امام زمان

چله یس

طه

و .......

نمیدونم نمیخام باور کنم بختمو بستن بنظرم خرافاته

والا مشکلی هم ندارم قیافه عالی هیکل تحصیلات 

واقعا نمیدونم چرا

من همه روشارو امتحان کردم  یکم هم تاثیر نداشته حدیث کسا نماز جعفر طیار نامه ب امام زمان چل ...

من  زیاد راجب طلسم و این چیزا شنیدم؟؟ممکنه طلسم باشه؟؟

عضو تاپیک بامدادخمار  وزن فعلی80  وزن هدف67  قد165  عضو گروه نارنجی  تاریخ عضویت:00/02/28
نمیدونم واقعا  از خدا میترسم برم سمت دعا نویس و طلسم و جادو واقعا موندم چکار کنم

دقیقا منم چند بار خواستم اینکارو بکنم اطرافیانم نذاشتن

امام رضا خیلی جواب میده

یارضا... رضا... بهم بده نیازمو حاجتمو برآورده کن...

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
چرا دست منو پس زد دلمم شکوند بدجور؟

ازش ناامید نشو. منم خیلی وقته منتظرم جوابم رو بده. خیلی به درگاهش دعا کردم. خیلیا گقتن امیدی نیست. اما من بازم ازش ناامید نشدم. چون وقتی ازش ناامید نشی،رحمتش رو شامل حالت میکنه.  ازش ناامید نشو. ان شاءالله حاجت روا بشی و دل شکسته ات رو خود مهربونش جواب بده