2777
2789

سلام دوستان دکتر بهم قرص پروژسترون داده بود که از روز ۱۷ ام موعدم مصرف کنم که اگه حامله شدم جنین محکم به رحمم بچسبه

قرصم پریروز تموم شد یعنی دو شبه که قرص مصرف نمیکنم دیگه

دیروز بیبی چک زدم منفی شد

حالا میخوام بدونم چن روز بعد از قطع قرص پریود میشم

من یه بار درحین مصرف پری شدم یه بار دو سه روز بعد قطع. هر دفعه فرق داشت

محکم و سرشار از انرژی و احساساتم✨عاشقی کردن و عاشق بودن و خیلی دوس دارم❤️🌿🌸اما لبریز از بغض و حرفای نا گفتم از دنیایی که خیلی زود بهم نشون داد چه قدر میتونه بی رحم باشه 💔 و انسانیت تا کجا میتونه ویرون و نیست بشه 😔💔اما من بازم با قدرت زندگیمو عاشقانه و محکم "زندگی" میکنم🍀🙃زندگی، دوست دارم❤️خدایا دوست دارم❤️که بهم اجازه می دید تا وقتی که نفس میکشم عاشق زیبایی ها و شگفتی های جهانت باشم و لذت ببرم و حتی مرسی بابت سختی های جهانت که منو شکوفا و سبز و قوی تر از همیشه میکنه. ❤️✋🍃🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند بعداز پروژسترون ادم پریود میشه کسی اطلاع داره

بستگی بخ بدنت داره من اوایل ک آمپولشو میزدم سه روز بعد پریود میشدم اواخر که بدنم بهش عادت کرد یه هفته طول میکشید  اما با شیاف و قرص که هر روز مصرف میکردم بعد از قطعش دو روز بعد پری میشدم