2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم

2210 بازدید | 134 پست

سقط که کردم نه شوهرم نه خانوادش ازم خبر نگرفتند و شوهرم گوشیش خاموش بود

بعد من شماره خطی که شوهرم از من یواشکی داره رو داشتم و بعد با خط دیگه زنگش زدم و از نت صدای پسر زخیره کردم و زنگ زدم و گذاشتم صدای مرد که شنید گفت الو

صدای شوهرم که اومد شروع کردم فش دادن که تو گفتی این شماره دست من نیست قطع کرد و گوشی رو داد به رفیقش اونم انکار که گوشی مال منه شما چی میگید خانوم و مزاحم نشید

تمام بدنم میلرزید زنگ زدم مادرش گفتم بچتون دو ماهه اینجام پول بهم نداد و گریه میکردم که بچم رفته اونم می‌خندید 

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

بعد زنگ زدم پدرش و گفت باهاش حرف میزنه 

گفتم هیچی نمیخوام ازش فقط بیاد طلاق منو بدد و گمشه که چرا منو خونه بابام می‌فرسته نمیاد دنبالم. 

الان خانوادش همه جا رفتند گفتند که عروسمون رفته خونه باباش مونده و اونجا چیز سنگین بلند کرده و بچه رو انداخته. 

پسرشونم میگه طلاقت نمیدم تا پدرت در آد

خواهش میکنم هر کی میتونه دعام کنه 

عذابایی که تو این ده سال ازش کشیدم بسه 

فقط واگذارشو ن کردم به خدا ان شاء الله خدا تقاص کاراشونو بدد 😭😭😭

دعام کنین

دعا کنین راحت طلاقم بگیرم 

هزار تومن هم ندارم 

پولم نمیده گذاشته منو خونه بابامو رفته 

سر کار هم برم این آدم نیس میاد انگ هرزگی میزنه بهم 

الانم بهم میگه تو خیانت کاری 

خدا چرا جواب اینا رو نمیده 😭😭😭😭

پس خدا کو

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر بی شرمه که کثافت کاری کرده برای لاپوشونی کارش داره به من انگ خیانت کاری میزنه😭😭 چرا خدا جواب اینو نمیده 

انقدرهم بی قانون نیست مملکت

شکایت کن برای مهریه 

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.
تا همینجاش کافیه ک جدا شی 🤦‍♀️

😭 فک کردی نمیخوام 

فک کردی حاضرم بمونم باش 

فقط قانون طرف مرداس

حالا چرا اون بی شعور میخندید ؟؟؟

برو توقیف اموال کن ، مهریه تو بذار اجرا ، ببین چجور به غلط کردم‌ میوفته

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩