2777
2789
عنوان

آینده شغلی گرافیک چ جوریه؟؟

2672 بازدید | 8 پست

دوستان آینده شغلی گرافیک چ جوریه؟؟؟

ارزش داره برم هنرستان گرافیک بخونم؟ 

بازار کار و آینده شغلی برام مهمه. علاقه م دارم و بنظرم رشته خیلی جذابیه ولی درباره آینده شغلی و درآمدش مطمئن نیستم و اینکه رشته گرافیک چ شغلایی داره؟ یعنی مثلا ی گرافیست شغلش چیه؟ 

کلا راهنمایی کنین آینده شغلی و بازار کارش چ جوریه و چ مشاغلی داره . ممنون

باردارنیستم تیکر رسیدن ب اهدافمهههه♥😍    بهترین زندگیو خودم با دستای خودم میسازم چون من لایق بهترینهاااام💪❤  روزای خوبو میسازم😍😍
به نظر من خیلی پولساز نیست اگه ملاکت اینه

مثلا درآمدش چ جوریه؟ یعنی آینده شغلی نداره؟

باردارنیستم تیکر رسیدن ب اهدافمهههه♥😍    بهترین زندگیو خودم با دستای خودم میسازم چون من لایق بهترینهاااام💪❤  روزای خوبو میسازم😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازار کاریش عالیع بنظرم فقط باید رو در وایسی رو بذاری کنار و کلاس بری

دختر خالم رشتش فتوگرافیکه از همه فامیلا عکاسی میکنه نقاشیاشونو میکشه ولی پول نمیگیره ازشون

ولی دوستاش حتی واسه اموزش دادن به دوستاشونم پول میگیرن و بنظرم خیلی کار درستی میکنن، حتی بهشون پیشنهاد شده بود بیان توی گروه فیلمبرداری و عکاسی مراسم ها و عروسی ها

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
مثلا درآمدش چ جوریه؟ یعنی آینده شغلی نداره؟

راستش دوستام که الان مثلا هترستان خوندن و بعدم دانشگاه هیچکدوم کار ندارن یا فقط چند تاشون تو خونه کار میکنن مثل صنایع دستی اینا

بازار کاریش عالیع بنظرم فقط باید رو در وایسی رو بذاری کنار و کلاس بری دختر خالم رشتش فتوگرافیکه از ...

میشه ی ذره بیشتر درباره شغلاش توضیح بدین؟ بعد از دانشگاه کجاها میشه مشغول ب کار شد؟؟

میشه ی ذره بیشتر درباره شغلاش توضیح بدین؟ بعد از دانشگاه کجاها میشه مشغول ب کار شد؟؟

دانشگاه که باز بستگی داره کدوم شاخه رو میخای انتخاب کنی ، دانشگاه های خوب دولتی رو فک کنم شوشتر داره ،تهران، شیراز (تا اونجایی که یادمه واسه دختر خالم)

البت یکی از دوستاش دانشگاه دولتی قبول شد شوشتر و هم دانشگاهش رو‌میره هم جداگانه کلاس میره(خیلی مهمه) الان عالییی شده

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
دانشگاه که باز بستگی داره کدوم شاخه رو میخای انتخاب کنی ، دانشگاه های خوب دولتی رو فک کنم شوشتر داره ...

بله درسته ، بعد ببخشید ی سوال الان دختر خالتون کجا مشغول کارن؟

بله درسته ، بعد ببخشید ی سوال الان دختر خالتون کجا مشغول کارن؟

گفتم که با رو داشته باشید و تلاش کنید دختر خاله من متاسفانه دوس نداره سر کار بره بخاطر همین نه کلاس رفت نه هیچی حتی بعضیا بهش پیشنهاد کار دادن قبول نکرد