2777
2789

وقتی یکی فوت میکنه چرا ابرو برنمیدارن یا کلا اصلاح نمیکنن؟؟

من یکی از اقوامای درجه یکم فوت کرده اگه اصلاح کنم زشته؟مثلا موهای دستمو بردارم؟آخه روم نمیشه اینطوری😫😩

تیکر بارداری نیست...چالش حرف ناشناس

دوره این چیزا دیگه ب سر اومده 

مرده هیچ احتیاجی ب این رفتارها نداره 

تا زنده هست اگر براش درمان و دوا بودید ک هیچ 

اگر مرد تا یکسال ک هیچ ۱۰ سالم این کارا بی فایدست 

و پاییز،بهاریست که عاشق شده است...🍁🍃❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهای دست و اینا طوری نیس حالا ابرو چون تو چشمه تا چهلم دست نزن... اینجا ها هم رسمه ولی تازگیا کم کم بعضیا میخوان رسمو عوض کنن😅

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
موهای دست و اینا طوری نیس حالا ابرو چون تو چشمه تا چهلم دست نزن... اینجا ها هم رسمه ولی تازگیا کم کم ...

من ابروم کلا دست نخورده هست فقط وسطشو تمیز کنم که مشکلی نیست دیگه

تیکر بارداری نیست...چالش حرف ناشناس
دوره این چیزا دیگه ب سر اومده  مرده هیچ احتیاجی ب این رفتارها نداره  تا زنده هست اگر برا ...

برا مرده که بله... این برا بازماندگانشه که فکر کنن باهاشون همدردن و شادی نمیکنن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من ابروم کلا دست نخورده هست فقط وسطشو تمیز کنم که مشکلی نیست دیگه

اصلاح هم میتونی بکنی ابروتم زیاد دست نزن وسطشم برداری معلوم میشه یکمی اگه میخوای معلوم نشه