بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
موهای دست و اینا طوری نیس حالا ابرو چون تو چشمه تا چهلم دست نزن... اینجا ها هم رسمه ولی تازگیا کم کم بعضیا میخوان رسمو عوض کنن😅
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
دوره این چیزا دیگه ب سر اومده مرده هیچ احتیاجی ب این رفتارها نداره تا زنده هست اگر برا ...
برا مرده که بله... این برا بازماندگانشه که فکر کنن باهاشون همدردن و شادی نمیکنن
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من ابروم کلا دست نخورده هست فقط وسطشو تمیز کنم که مشکلی نیست دیگه
اصلاح هم میتونی بکنی ابروتم زیاد دست نزن وسطشم برداری معلوم میشه یکمی اگه میخوای معلوم نشه