2777
2789
ببر پروین عباسلو.چند وقتشه تا بگم چیکار کنی

عزمزمه یکسالوسه ماهشه از اول داشت ولی یکماهگیش خوب شد دوباره ۵ماهگیش شروع شد یعنی از زمانی کمکیشو شروع کردم

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر چرا نمیبری؟  رفلاکس  شوخی نیست . تعجب میکنم  وااا😑😑 شما مادری؟ پسر منم داشت ...

عزیز دکتر بردمش نکسیوم داد ولی خوب نمیشه 

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
نمیشناسم.بالا هم گفتم ببرش دکتر عباسلو..بلوار جهاد ساختمـن.ثامن.من پسرم تهران میبردم تجویزشون با خان ...

خب دکتر عباسلوتهران هستن

نه کرمانن

اهااا پس شما میگی خیلی خوبه که ببرمش اخه برام بهتره تا اینکه بخام ببرمش تهران خیلی سخته راه دوره

اهااا پس شما میگی خیلی خوبه که ببرمش اخه برام بهتره تا اینکه بخام ببرمش تهران خیلی سخته راه دوره

اره عالیه فوق تخضص گوارش کودکانه.پسر من الرژی و رفلاکس داشت من میبردم تهران اما واقعا عباسلو.داروها و توصیه هاش با دکترای تهران یکی بود.خیلی به روز هستن و.متخصص.حتما ببر

همتای مامانم بودم❤