2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب مطمئنی خوب میشه چون میخوام از راه دور بیام چه دارویی به پسرتون دادعزیزم

شما یه سرچ بکن بهروز مقدادی متوجه میشید. ولی می تونی از طریق سامانه دکترتو یا سلامت 24 ویزیت آنلاین هم بگیرید 

خب عزیزم یکم بیشتر توضیح میدی چکار واسه بچت کردی

عزیزم اول آزمایش خون و مدفوع نوشت و معلوم شد الرژی نداره، بعد از سبک زندگی پرسید و متوجه شد هنوز شیشه و پستونک می خوره و تو مطب سونو کرد. گفت اول از همه شیر شب رو قطع کن چون باعث تشدید رفلاکس میشه، مکمل هاش رو قطع کرد، گفت از شیشه و پستونک هم بگیرم، تو رختخواب پنبه و جای خنک بخوابوتم و بهش شربت گاویسکون داد، پسر من دو سال و نیمش بود و رفلاکس پنهان داشت. مراجعه کنید شرایط بچه ها متفاوته و درمانشون هم ممکنه متفاوت باشه 

فک کنم منظورتون گاویسکون باشه، اره ، عالیه ، ولی دکتر باید بده 

نمیدونم اسمشو ببر متخصص 

اول اینکه ی صلوات مهمونم کن آاااا قربونت ...  بعداینکه لایکم نکن عزیز من مرسییییی ازت ...  واینکه علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم ...  و و و عاشق خونوادمو پسرمو شوهرمم...  درون گرایی مزخرفی دارم همش فکرای چرت پرت تو سرمه ...  تو برخورد اول همه میگن خیلی بامزوشیرینم ...  دیگه اینکه نی نی یار کاربری سوممه ولم کن دیگه شماره ندارم...  وووو در آخررر                                                                                                ❤شکرت خدای قشنگم❤

سلام عزیزم فکرکنم دخترت آلرژی داره دخترمنم مثل دخترشماموقع غذاخوردن عق میزنه وشباازخواب بیدارمیشه واستفراغ میکنه بردمش متخصص گوارش کودکان آندوسکوپیش کردالتهاب مری ومعده داشت وآلرژی هم داره به لبنیات وگوشت گاووسویاوبادام زمینی ودرختی وکنجدمن رژیمورعایت کردم بهترشدالبته نه کامل ولی خب بهترشد

سلام عزیزم فکرکنم دخترت آلرژی داره دخترمنم مثل دخترشماموقع غذاخوردن عق میزنه وشباازخواب بیدارمیشه وا ...

مممنونم عزیزم خدا خیرت بده من باید ببرمش ازمایش بده

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
عزیزم اول آزمایش خون و مدفوع نوشت و معلوم شد الرژی نداره، بعد از سبک زندگی پرسید و متوجه شد هنوز شیش ...

وای خدا خیرت بده عزیزم گفتی پیش کدوم دکتر بديش شماره وادرسی داری بدین منم ببرم دخترمو پیششون یا یه دکتر خیلی خوب 

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
پیش بهروز مقدادی بردم

دسرتون درد نکنه منون خداخیرتون بده الهی خدا بچه هاتونو حفظ کنه براتون عزیزدلم

مممنونم عزیزم خدا خیرت بده من باید ببرمش ازمایش بده

اره عزیزم توروخدازودببرش منم دخترمودیربردم دکتردرصورتی که دکترگفت اگه زودترمیوردی خیلی زودترخوب میشدواینقدرالتهاب معده اش شدیدنمی شد