2777
2789
عنوان

جهیزیه من + عکس 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 82001 بازدید | 638 پست
اسنک ساز بخرم بنظرت؟

والا چی بگم با این قیمتا

ببین من وسایلم و خودم خریدم با پس اندازم کارمند خصوصی بودم با حقوق وزارت کاری حقوقم ۱/۲۰۰ بود ولی ماکروفرم و خریدم ۹۰۰ دیگه خودت حساب کن

اسنک ساز و با دو صفحه اسنک و گریل فلر خریدم ۹۸ تومن یعنی این وسیله کمتر از ۱/۱۲ هم حقوق من پایه حقوق بود

الان باید ۲-۳ تومن بدی برای یه اسنک ساز ساده که ماهی یدفعه شاید استفاده کنی

من ۶ ماه عقد بودم هر ماه حقوقم و میذاشتم کنار برای وسایل خیلی راحت تونستم بگیرم همه رو ، شوهرم هم ساید و تی وی و فرش ‌گرفت

اگه پولش برات مهم نیست بگیر خوبه برای یوقتایی که میخوای چیزی ببری سرکار

اگه مهمه سخت نگیر بخدا هیچکس بهت نمیگه دستت دردنکنه، یچیزی هم طلبکار میشن

من از کریستال لب طلایی خیلی بدم میاد همون پول و دادم کریستال چک خریدم اونموقع ۲ تومن دادم کریستال خیلی سنگین وزنه اما ساده اس لب طلایی هم نیست

مادرشوهرم هنوز هرجا میشینه میگه عروس من جهیزیه ساده اورده😢 آدم انقد بیشعور؟؟؟؟ خب تو فهمت نمیرسه اینا یه قیمته من باید چیکار کنم

خلاصه یچیزی پیدا میکنن

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
ممنونم عزیز دلم غصه نخور همشون همینن به دخترای خودشون جنس آشغال میدن که فقط یچیزی داده باشن  ...

دقیقا همینطوریه... امیدوارم سرشون بیاد   تا بفهمن چقد بده. دختر کارمند و  همه چی تموم گیرت بیاد  با جاهاز و  پول خونه و  کلی کمک مادی و معنوی... بعد اینجوری بگی .  کلا ادم لال میشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من با کلی تحقیق ساید دوو خریدم ولی هنوز استفاده نکردم یکی از اقوام دو قلو دوو خرید معرکس بی صدا جادا ...

مبارکه ..بنظرم یخچال خیلی مهمه کاش واس منم خوبشو میخریدن انقدر بردم تعمیر خستم .الانم چشمم ترسیده که هر مارکی بخرم

ما کوچیکا خدامون بزرگه...
والا چی بگم با این قیمتا ببین من وسایلم و خودم خریدم با پس اندازم کارمند خصوصی بودم با حقوق وزارت ک ...

دقیقا همینه پس بهتره واسه دل خودمون بگیریم

عضوگروه رزنارنجی وزن شروع79وزن هدف۷۰من موفق میشوم
دوستان تا جمع هستید  ی یخچال خوب معرفی کنید من یخچالم خرابه خیلی دلم میخواد یخچال و فریزر بخرم ...

من سه ساله ساید اسنوا دارم اولش خیلی ناراحت بودم چرا شوهرم ال جی نگرفته😅😅😅 چون با اونا بود یخچال، ولی انصافا عالی بوده آخ نگفته، فوق العاده بوده برای من واقعا کم از ال جی اون زمان نداشت

رسم اراک نمیدونم ولی ما هم طبق رسم خودمون که تهرانیم گفتیم فقط صوتی تصویری و لوستر با داماد دوستام ...

اراکی ها رسمشون اینه که اجناس بزرگ با داماد هست مثل وسایل برقی یا سرویس چوب اونجا درس خوندم فهمیدم

تو را خدا راست میگی؟

مطمئنید تهرانی هستید!! 🤔

من گوشتکوب براون رنگ سفیدشو یکماه پیش خرید یک میلیون

اونم کارد و چنگاله😅

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》
خداییش مردم ایران زیاده روی میکنن بخدا نصف بیشترش الکیه بابا انگار همه دارند میرند سفر قندهار. الان ...

قدیما اینا همه خیلی ارزون میشد

الان واقعا من بودم باور کن با لباس تنم میرفتم خونه شوهر

بخدا اونهمه خریدیم آخر کلی عیب گذاشتن😂😂😂

مبارکه ..بنظرم یخچال خیلی مهمه کاش واس منم خوبشو میخریدن انقدر بردم تعمیر خستم .الانم چشمم ترسیده که ...

اگه بخوای شماره آشنامونو برات میفرستم برو ازش بگیر آدم خداشناسیه جنس خراب نمیده دست مردم تا حالا۴دست جهیزیه خریدیم

عضوگروه رزنارنجی وزن شروع79وزن هدف۷۰من موفق میشوم
والا چی بگم با این قیمتا ببین من وسایلم و خودم خریدم با پس اندازم کارمند خصوصی بودم با حقوق وزارت ک ...

من کریستال گرون نگرفتم .چینی ۲۴ نفره پر تعداد خریدیم واقعا کافی بود برام  اون کریستالم هنوزم معتقدم اضافه هست

اونوقت کریستالمو دید  عینکشو  دراورد  گفت  اینارو  جلو مهمون نیار فامیلای من یه چیزی بهت میگن. گفتم چینی زیاد دارم و  جلو مهمون میذارم حرف مردمم واسم مهم نیست.  اصلا بغضم گرفته بود نمیدونستم چی باید بگم 

دقیقا همینطوریه... امیدوارم سرشون بیاد   تا بفهمن چقد بده. دختر کارمند و  همه چی تموم گیرت ...

میدونم چی میگی خیلی دل آدم میشکنه

دوست من هم جهیزیه خیلی خوبی برد بعد میگفت خواهر شوهرم اومد خونم همه چیز را به دقققت بررسی کرد حرفی نداشت بزنه گفت واااا چرا برای اتاق خوابت ساعت نخریدی؟! اتاق خواب من ساعت داره از تو نداره!

حالا میگفت خواهرشوهرش جهیزیش داغون بود همه ایرانی و آشغال میگفت یخچالش سر سال نشده خراب شد عوض کرد داماده!

من سه ساله ساید اسنوا دارم اولش خیلی ناراحت بودم چرا شوهرم ال جی نگرفته😅😅😅 چون با اونا بود یخچال، ...

من برام ساید بودنش مهم نبود .کاش یخچاال خوب میخریدن چون گفتیم داماد بخره . تعریف اسنوا رو خیلی شنیدم 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...