2777
2789
عنوان

به نظرتون رتبه تک رقمی بشم میتونم درآمد داشته باشم با مشاوره دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 2518 بازدید | 79 پست
سلام عزیزم  اره 😅 هی از در میرم بیرون با یک کاربری دیگه از پنجره میام تو 😂😂😂

😂😂😂به دنبالت بودم دختر چرا اینقد خودتو تعلیق میکنی اخه

با سه تا کاربری تعلیقت دوستم

کاربری بعدیت رو باید اسمشو بزاری ملکه تعلیق😅😅

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
😂😂😂به دنبالت بودم دختر چرا اینقد خودتو تعلیق میکنی اخه با سه تا کاربری تعلیقت دوستم کاربری بعدی ...

نمیدونم واقعا هر موقع تصمیم میگیرم از فضای مجازی دور بشم سریع خودمو تعلیق میکنم اما بدیش اینا شماره و سیمکارت زیاد تو دست و بالم دارم باز یه کاربری دیگه میسازم 😂😂😂

اره واقعا 😂😂😂🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم واقعا هر موقع تصمیم میگیرم از فضای مجازی دور بشم سریع خودمو تعلیق میکنم اما بدیش اینا شماره ...

😂😂😂😂

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
عزیزم اگه توصیه ای نصیحتی برای منه کنکوری لطف میکنی بهم بگی برای نتیجه بهتر  

اسی شما آزمون هم میدین؟اگه اره کدوم آزمون؟

میشه بگی زیستو چطوری میخونی چه کتاب کاری استفاده میکنی من زیستم ضعیفه 😥

عزیزم زیست کتاب درسی میخونم همراه با فیلم های آموزشی آلا جلال موقاری رو میبینم عالیه توضیحاتش تست هم فعلا گاج رو دارم 

خانومای کنکوری  زیست گیاهی رو خوندین یا کنار گ اشتین؟

شما کنکور ۱۴۰۰ هستی ؟ الان باید تو دوران جمع بندی باشی به نظرم اگه وقت میکنی و میزانش محدوده بخون 

ولی اگه مطالبی که نخوندی خیلی زیاده دیگه الان مطلب جدید نخون همونایی که خوندی رو جمع بندی و مرور کن 

نه عزیزم من فعلا آزمون نمیدم دارم میخونم چند ماهیه شروع کردم 

اها پس باید حتما آزمون شرکت کنید تا سطحتونو بسنجید تنها اگه زیست رو ۱۰۰ بزنین نمیتونین تک رقمی بیارین دوست من تو سال ۹۸ همه ی درصد هاش به جز ریاضی بالای ۹۵ بود فقط ریاضیش رو ۴۰ درصد زده بود رتبه کشوریش شده بود ۵۴۹ و رتبه منطص ۳۱۴ شده بود

نمیخوام نا امیدتون کنم فقط سعیکنید اونیکی درس هاتون رو هم به بالای ۹۰ برسونین و هدفتون ۱۰۰ درصد باشه تا حداقل ۹۰ درصد رو کسب کنین

۳ آزمون آخر سنجش خیلی سوالاش نزدیک به کنکوره قلم چی هم کل آزموناش و بودجه بندیش برای کنکور مناسب ترین هست برای برنامه یکساله

باید منابع تستتون رو هم به درستی انتخاب کنین

من ضریب هوشیم به لطف خدا تو درس خوندن خیلی خوبه از بازار کار مشاورا اطلاعی ندارم چون تو این وادیا نب ...

میشه بپرسم مثلا وقتی ریاضی رو کسی تا به حال تدریس نکرده چطوری میخونی تنهایی؟ من سختمه 

کاربری دوممه، اون یکی بخاطر جواب دادن به یه بی سر پا ترکید وگرنه قدیمی ام 😉
شما کنکور ۱۴۰۰ هستی ؟ الان باید تو دوران جمع بندی باشی به نظرم اگه وقت میکنی و میزانش محدوده بخون&nb ...

عزیزم من زیست پایه رو کامل خوندم و چند فصل از دوازدهم بنظرت چن درصد میتونم بزنم 

اگه گیاهی اسونه بخونمش؟؟؟

برای قبولیم توی کنکور 1400 یه صلوات میفرستین ممنون😍
اها پس باید حتما آزمون شرکت کنید تا سطحتونو بسنجید تنها اگه زیست رو ۱۰۰ بزنین نمیتونین تک رقمی بیاری ...

ممنون عزیزم از توضیحاتت 

بله قطعا تمام درسا رو باید عالی بزنم من شکر خدا پایه ام خیلی قویه زیست رو از این نظر گفتم که خودم لیسانس زیست دارم ولی همه درسا رو یادگیریم خیلی خوبه انشالله بتونم نتیجه بگیرم 

آزمونم فکر کنم بتونم از شهریور به بعد قلمچی رو کامل شرکت کنم سنجش هم که صد در صد شرکت میکنم 

عزیزم من زیست پایه رو کامل خوندم و چند فصل از دوازدهم بنظرت چن درصد میتونم بزنم  اگه گیاهی اسو ...

اگه بخشای گیاهی پایه رو خوندی فکر کنم بتونی دوازدهم هم بخونی البته فشرده بخون خیلی تایم نگیره بعد تست زیاد بزن 

درصد هم نمیشه گفت اینجوری بستگی به یادگیریت داره گلم  

من بیشتر به خاطر علاقه شدیدی که به درس دارم دارم میخونم که از طریق درس درامد داشته باشم  واگرنه ...

منم شرایط سره کار رفتن ندارم تو جاهای خصوصی، بخاطر همون میخام پزشکی قبول بشم ممکنه کمی حمایتم کنی؟ من ریاضی دهمم ضعیفه مثلا بگی از چه فیلم‌هایی برای ریاضی استفاده میکنی 

کاربری دوممه، اون یکی بخاطر جواب دادن به یه بی سر پا ترکید وگرنه قدیمی ام 😉