2777
2789

سلام 

من این ماه یکم اردیبهشت پریود شدم البته هشت روز قبلش سونو دادم دو تا فولیکول بیست میلی متری در تخمدان چپ و راست داشتم..

البته قبلا تخمدانام پر از فولیکولای ریز بودن که با تغذیه و ورزش به این مرحله رسید...

این ماه دکتر بهم کرم واژینال داد عفونت مختصر داشتم البته مزمن هست پماد رو استفاده کردم خوب شدم ولی بعد یک هفته زوباره شروع شد منم سرخود 

دوتا پماد واژینال دیگه خریدم یکیشا استفاده کردم حدود شش اپلیکاتور ازش ،،

ولی بعد از مصرف اپلیکاتوز ششم فردا همون روز خونریزی داشتم اولش صورنی و کم بود الان داره زیادتر میشه ،،با امروز دو روز هست خونریزی دارم ،،

خیلی نگرانم میحوام برم دکتر ولی خب تعطیل هست کسی رو هم نمیشناسم کمک بگیرم..

کسی همچین تجربه ای داشته؟؟

اولش فک میکردم لانه گزینیه یا زخم هست با توجه به اینکه باید یکم دوم خرداد میشدم،؟؟

ولی فک کنم پریودم جلو افتاده به نظرتون خطرناکه اولین بار اینجور میشم؟؟

ممکنه فولیکولای ماه قبل ازاد نشدن الان کیست شدن ؟؟

من این ماه بعد تموم شدن پریود هر شب عسل وسیاهدانه میخوردم ،،با پیاده روی تند نیم ساعت ،،البته روزه هم میگرفتم ممکنه به خاطر همین جلو افتاده باشه؟؟

الان ماه بعد باید مثل دوره های قبل پریود بشم یا مثل این ماه؟؟

از کجا بفهمم این خون پریوده؟؟نه زخم و اثر عفونت نیست

میخوام برم عکس رنگی بعد تموم شدن این خونریزی اشکال نداره ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اپلیکاتور زخم نکردی؟  من عفونت داشتم یکم اینطوری شدم دکتر گفت بخاطر عفونته

یعنی اینقدر از زخم خون میاد ،،نیاز به پد دارم باید هی عوض کنم ..

من تو معاینه و سونو خیلی درد دارم و زخم نشدم ،،

اپلیکاتور رو که مصرف میکردم ،،ببخشید داخل یه حسی مایع داغی رو داشتم ولی خوب سرش خونی نمیشد ،،

از کجا بفهمم زخمه یا پریود هست ،،

اونایی که زخم دارن خونریزی شدید مثل پریود دارن ???