2777
2789
عنوان

دیروز رفتم خونه خاله ام😭

902 بازدید | 48 پست

توروخدا کمکم کنید ۵ماهه باردارم خالم اومد خونمون گفت به شوهرم اگه اجازه میدی زنت بیاد یکم باهام خونه مون دخترهام میخوان بیان دور هم باشیم شوهرم گفت بیاد بهش گفتم من دوست ندارم برم گفت خب میخوای نرو بگو نمیام ولی روم نشد رفتم وقتی رفتم اشغالهارو هم بردم الان نگا کردم دیدم تو سزل اشغال ۵شیش دستمال کاغدی مچاله شده هس بوی آب منی میده😭😭 من دیروز با شوهرم چندبار تلفنی صحبت کردم خونه بود بنظرتون بهم خیانت کرده؟؟؟دارم دق میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مگه خودت نمیتونستی که خالت اومده اجازه بگیره

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

نه

اینقدر شکاک نباش چرا تجسس کردی که بهم بریزی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ