2777
2789
عنوان

ترو خدا بیاید

617 بازدید | 48 پست

بچه ها دیروز خواهرم رفته پیش یه سیدی بعد من گفتم بپرست که با اونی که تو فکرمه میرسم اونم گفته نه هو به صلاح نیست ولی اگه بخوای ۱ میلیون میگیرم بخت رو میچسبونم‌ حالا دوباره گفته مثل اینکه به صلاح نیست و....

من ولی همچنان اعتماد دارم که خدا داره منو میبینه و به حرفم گوش میده و امروز فردا منو به عشقم میرسونه‌.

بعد من خوندم خدا گفته بخوانید تا برآورده کنم ترو خدا اگه ختمی چیزی دارید برای ازدواج با شخص مورد نظر بگید پسره هم خیلی خوبه مهربون نماز خون‌ میترسم از دستم بره‌ حد اقل اگه به هم نرسیدیم هم بگم من از خدا خواستم ولی جور نشد من خیلی امیدوارم ترو خدا هرچی می دانید بگید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    

بهش میرسی 

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

سلام دوستان عذر میخوام جاش نیست بگم ولی چاره ای ندارم من ختم قرآن ونمازوروزه اموات وانواع چله و صلوات ونایب زیارت عاشورای حق شناس و انجام میدم ممنون میشم کسی خواست منو معرفی کنین و کمکم کنید ازاین راه کمک خرج زندگیمودوقلوها هستم 

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این ختم هاروانجام بده مخصوصاحدیث کساوحق شناس حتماردخورنداره حق شناس اگه نده ی نشونه ای چیزی میفرسته که ب صلاحت نیست انجامش بده

سلام دوستان عذر میخوام جاش نیست بگم ولی چاره ای ندارم من ختم قرآن ونمازوروزه اموات وانواع چله و صلوا ...

باشه عزیزم هرجانیازشد معرفیت میکنن

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
این ختم هاروانجام بده مخصوصاحدیث کساوحق شناس حتماردخورنداره حق شناس اگه نده ی نشونه ای چیزی میفرسته ...

چشم

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
ختم برای بهم رسیدن دونفر این خوبه ان شاءالله بهم برسین🤲🤲

خودتون خوندین؟

یعنی دختر های جامعه ما در قرن ۲۱ این تفکرات رمال و دعانویس رو دارن 

چی بر سرمون اومده 

چقدر پس رفت کردیم 

من متولد اوایل دهه شصت هستم این مزخرفات رو توی مادر بزرگ های هشتاد سالم ندیدم 

توروخدااعتمادنکن مگه خدان اینا‌..توکل کن وتلاش کن وبسپاربخدا ایشالا میشه...چطوربه صلاح نیست اماباپول کاری میکنه ک ب صلاح بشه ونظرخدارو عوض میکنه؟؟رسمابه عقل وشعورت توهین کرده طرف بخدا

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜