برا من نامزدم عرق خور تیریه ، هر چقدرررر میگم درست نمیشه
ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الهی عزیزم خیلی سخته ازمنم تریاک وشیره میکشه ناس هم میندازه دیگه داره حالم ازش بهم میخوره
نمیدونم تو این وضیت ازدواجم صلاحه یا نه ، یا اینکه درست بشو هست ، دیشب رفتیم مهمونی انقدر خجالت کشیدم بد مست کرده بود ، به حال خودم متاسف شدم
ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
نه اصلا اصلا عروسیتو نگیر اول بزاره کنار بعد ازدواج کن کاش منم همون تودوران نامزدی میفهمیدم کارم ب ا ...
انقدر ناراحتم ، اخه علاقه هم بوجود اومده بینمون ، خیلی تصمیم سختیه ، ببخشید میپرسما فقط مشکلشون اعتیاده خانوم باز یا عصبی و چیزای دیگه نیستن