2777
2789
عنوان

مامانی شهریور😍😍😍

223 بازدید | 27 پست

بیاین دورهم باشیم تاپیکو تا زایمانمون نگهداریم چیزی دیگه نمونده دوس دارم بچه هامون بدنیا اومد عکساشون بفرستیم ببینیم این فندقا که انقد چشم انتظارمون گذاشتنو😍😍😍😘😘😘😘🤩🤩🤩

خدایا سپاسگزارم.سپاسگزارم.سپاسگزارم♥️♥️♥️♥️♥️

😁خوش ب حال هرکی ک نی نی کوچولوش ۳ شهریور ب دنیا بیاد هم تاریخ تولد من میشه

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من مرداد دنیا میاد

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
برا من مرداد دنیا میاد

ایشالله

اواخرش یا اولاش

چون منم زده ۶/۶ ولی خب هفت روزاینوراونور داره ممکنه مردادی بشه

ای جانم خداحفظش کنه😘پسرمنم ۶/۶انشالله

پسر من ۵شهریوره

دکتر گفت۶ و من حتی یه روزم نمیخواستم دیرتر بشه چون بارداری سختی داشتم و کیسه ابم نشتی داشت🤨

وهمون ۵ شهریور توی بیمارستان کیسه ابم پاره شد

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

پسر من ۵شهریوره دکتر گفت۶ و من حتی یه روزم نمیخواستم دیرتر بشه چون بارداری سختی داشتم و کیسه ابم نش ...

زایمانت راحت بود؟

من سردخترم راحت بود ولی میگن پسر سخت تره

ایشالله اواخرش یا اولاش چون منم زده ۶/۶ ولی خب هفت روزاینوراونور داره ممکنه مردادی بشه

اولاشه برا من

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
زایمانت راحت بود؟ من سردخترم راحت بود ولی میگن پسر سخت تره

هر دو سزارین بودم

اگه طبیعی هستی،دومی راحتتره،و روند زایمانت سریعتره

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

هر دو سزارین بودم اگه طبیعی هستی،دومی راحتتره،و روند زایمانت سریعتره

طبیعیم ولی خب از اولین زایمانم۱۱سال میگذره😁🥴