2777
2789
عنوان

کدومو ببینم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 21 پست
از آقای ملکه زیاد تعریف میکنن من ندیدم البته

تو یه تاپیک که در مورد بچه اوردن بود .. ریپلی کردی .. تاپیک ترکید .. ندیدم نظرتو 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
زیبایی حقیقی سقوط روی تو  افسانه دریای ابی  اینا خیلی خوب بود

مرسی عزیزم

فک کنم فیلم زیاد میبینی تو همه تاپیکای فیلم و سریال هسی😁💕

عاقبت خاک گِل کوزه گران خواهیم شد🙂🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم فک کنم فیلم زیاد میبینی تو همه تاپیکای فیلم و سریال هسی😁💕

عه؟؟؟😂😂😂🌹

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
تو یه تاپیک که در مورد بچه اوردن بود .. ریپلی کردی .. تاپیک ترکید .. ندیدم نظرتو  

اره

گفته بودم اون خانم از اول تاپیک شروع کرد روی کامنت هایی که مربوط نبود بهش نی نی یار تگ کرد

به ما گفت گاو و گوسفند

تهمت زد که کسی بهش گفته بیوه در صورتی که اینطوری نبود

اینکه جواب بی ادبیاش رو گرفت ربطی به پروفایل نداره

دیش دیری دیرین ماشالا💃

بوسه شیطنت آمیز

زیبای حقیقی

بهترین ضربه 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
اره گفته بودم اون خانم از اول تاپیک شروع کرد روی کامنت هایی که مربوط نبود بهش نی نی یار تگ کرد به ...

اها