2777
2789
عنوان

ارتوپدی امید ورامین

1750 بازدید | 7 پست

من وقتی میخواستم برم این مرکز تو نی نی سایت زدم نظری نبود مینویسم دیگران استفاده کنن من احساس کردم پای پسرم مشکل داره خواهرم این مرکز بهم معرفی کرد نزدیک خونشون بود قبلنم پسرشو برده بود راضی بود من پسرم سه سالشه بردمش دکتر نگاه کرد گفت برید پیش فلان دکتر اون حاذق هر مشکلی داشته باشه متوجه میشه

دکتری که معرفی کرد نزدیک بود همون روز بردیمش کاراشو انجام دادیم عکس از لگن گرفتیم برگشیم اومدیم مرکز ارتوپد کلا تو یه روز کاراش انجام شد مرکز ارتوپد گفت دکتر نوشته پاش صافه هیچی پای پسرمو گذاست رو کاغذدورش خط کشید گفت دوروز دیگه بیاید بهتون کفی بدم 

کفی چرمی تحویل گرفتیم و مبلغش ۳۲۰شد وقتی اومدیم خواهرم گفت اسکن گرفت از پاش گفتم نه زنگ زدم دخترعموم اونم گفت منم میرم جای دیگه اونم اسکن میگیره از پام پیام دادم به دکتر که من از خواهرمو دخترعموم پرسیدم گفتن اسکن میگیرن از پاشون شما چرا نگرفتید گفت خانوم میخواست درخواست میکردی !گفتم خوب من اولین بارم بوده مراجعه میکردم بهتر بود شما راهنماییم میکردید گفتن شما که خواهرتونو دخترعموتون رفتن میخواست اکاهی میداشتید تازشم تو اتاق انتطار که نشسته بودید برگه های به دیوار میخوندید منم جوابی ندادم کفتم تشکر اخه وقتی به خودشون زحمت نمیدن یه سوال کنن یه مساوره بدن دبگه چه انتظاری ازشون گذشت من کفی پسرم استفاده کرد( بگذریم که این کفی ها ابم نباید بهش بخوره وگرنه خراب میشن )پاهاش دقیقا همون قسمت قوس کف پاش ابله میزد پوستش کنده میشد هی گفتم ولش کن به دکتره پیام ندم بعد گفتم بزاز پیام بدم که بدونه عملا این کفی برای من کاربردی نبوده و از کارشون راضی نیستم عکس پای پسرمو فرستادم گفت خوب عکس کفششم بزار برام میدونستم جوابشون چیه ها عکس سه قلم از کفشایی که پسرم بیشتر پاش میکرد گذاشتم اونم گفت اها از کفششه😄یعنی کلا دو تا جواب میتونست بده پای پسرت ایراد داره که خوب داشت خوب پس اها کفششه!واقعا خسته نباشن ماشالا جواب تو استین دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی اینم گفت بنده خدا بیا دوباره برات انجام بدم هزینه اسکنشم ۱۶۰میشه جدا ازکفی 

ولی شاید اگه همون اول درست راهنمایی میکرد و اسکن میکرفت یه کفی ناکارامد دسته من نمیداد

عزیزم من پسرمو بردم پیش دختر قربان زاده ببین بینظیر بودن کارشون حرف نداشت تو تهرانه راهت دور میشه ولی واقعا ارزششو داره چون اینجوری بگم که نمونشو نمیتونی پیدا کنی هم تو شرق و هم تو غرب مطب داره پسرم مشکلش پا پرانتزی بود که خداروشکر درست شد خواستی آدرسشو شمارشو میدم بهت عزیزم

میشه ادرسشو بدی ممنون میشم

بله عزیزم هم تو مرزداران و هم تو پیروزی مطب داره 

مطب مرزداران: تهران، مرزداران، بین خیابان ایثار و آریافر، پلاک ۱۲۴، طبقه ۴، واحد ۷

مطب پیروزی: تهران، پیروزی، بین خیابان اول و دوم نیرو هوایی، جنب مسجد قدس، ساختمان پزشکان ۲۷۵

دکتری که معرفی کرد نزدیک بود همون روز بردیمش کاراشو انجام دادیم عکس از لگن گرفتیم برگشیم اومدیم مرکز ...

سلام من مسئول فنی موسسی هستم که این خانوم میگن چندتا نکته رو میخواستم بگم 

۱: اسکن با تجویز پزشک یا درخواست بیمار باید انجام شود و انجام اسکن در درمان بیمار و ساخت کفی تاثیری ندارد بلکه اطلاعاتی که از ان به دست می اید برای مراجعات بعدی مفید خواهد بود 

۲: اسکن برای کودکان ۳ سال به بالا انجام میشود بدلیل عدم همکاری کودکان 

۳: مرکز ما مسئول ناآگاهی والدین نمیباشد و وظیفه ای جهت مشاوره راجع به انچه پزشک باید تصمیم بگیرد ندارد

۴ : در این مرکز وسایل طبق نسخه پزشک ساخته میشود که برای این بیمار پزشک اسکن نخواسته بود 

۵ : هرمشکلی که بیمار با وسیله درمانی داشته باشد قابل رفع میباشد و مرکز خود را موظف به رفع مشکل بیمار میداند ، عدم مراجعه حضوری بیمار و صرفا فرستادن چند عکس نشانه سهل انگاری والدین و عدم اهمیت به درمان فرزندشان میباشد