چهارشنبه بهم زنگید گفت فرداش تعطیلم. گفت ظهر فرداش میاد خونه. منم کلی ذوق کردم. گفتم پس ناهارو با هم میخوریم. خلاصه فرداش شد هر چقدر بهش زنگیدم اولش از دسترس خارج بود بعدش چند بار زنگیدم زنگ خورد برنداشت. و بعد دوباره از دسترس خارج شد. البته یه کم گوشیش مشکلم داره. خلاصه ۵عصر اومد خونه. اینقدر ناراحت بودم که حد نداشت. گفتم آخه نباید یه خبر میدادی که کجایی یا دیر میای تا من نگران نشم. میگه گوشیش شارژش تمومید شارژرم نبرده بود. من گفتم حداقل اگه قرار نیست بیای قول نده آدمو منتظر نگه ندار.گفت سرکار نگهم داشتن. گفتم اگه مطمئن نبودی نباید بهم قول میدادی. اولین بارش نیست که اینکارو میکنه...تقصیر منه که نمیتونم مثل خودش بیخیال باشم😔
خب شاید واقعا واسش جور نشده ک بیادد میدونم شاید زیاد حساسیت ب خرج بدید ولی خب زندگیو ب کام خودتون با این چیزا و حرفا تلخ نکنید اگ قراره ک لذت ببرید از بودن باهم ک جایی واس این حرفا نمیمونه
انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...
آخه اولین بارش نیست بدقولی میکنه. منم خسته شدم بخدا😔سری قبل اینکارو کرد از صبح تا شب ازش خبر نداشتم ...
خب عزیزم وقتی میددنی چندین بار این اتفاق افتاده و دوباره هم ممکنه ک رخ بده پس چرا خودتو درگیر میکنی و این وسط هم خودت ازار میبینی
انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...
ناراحت میشم که مثل من اهمیت نمیده به این چیزا. میترسم عادت کنه به بدقولی.
هر وقت خواست قول بده تو بگو ن نمیخام بهم قول نده و مناظرم نذار مطمعن باش از سرش میفته