2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم و میگه نمیخامت

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 103 پست
اگه نمی تونی تحمل کنی جداشو فقط خودت درخواست طلاق نده بزار اون درخواست بده که مجبور شه مهریه بده

همون دیگه اصلا اینقد مواظب بود مدرکی نده هی میگف من کاریت کردم راستم میگف نمیدونستم این چیزا تو ذهنش داره ولی من 😔خودت درخواست بده من میام وگرنه همینجور بمون تا خسته شی خودت 

اگه خودت درخواست بدی مهریه بهت تعلق نمیگیره

اونم میخاد نده هیچی به نامش نیس میگفت من یه حقوق کارمندی دارم دیگه هیچی توافقی درخواست بده وگرنه هیچی چجوری یادش دادن اینجوری نبود اصلا 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار دیگه بحثمون شد منو رسوند خونمون و رفت بعد دیشب میگفت به خاطر مامانم گفت اومدم نمیومدم وگرنه اون ...

بچه ساله؟؟؟

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها
مگه میشه اخه دیشب گفت بزار من با شوهرم حل میکنیم یجوری بهش برخورد یه نگاه به شوهر کرد شوهرم گفت با ح ...

ای بابا ولشون کن بهانه دستشون نده خودش بره درخواست طلاق بده مهریه هم بده

❤️
قبلنازنامیگفتن طلاق، دوره زمونه عوض شده😬

نه خوب خودم اول گفتم بابا اینقد عصبی بودم گفتم اخلاقتون اینجوریه بیا طلاق اونم سواستفاده کرده میگه دیگه نمیخام ببینمت برو توافقی بده وگرنه سمتت نمیام همینجوری تا خسته شی خودت 

اونم میخاد نده هیچی به نامش نیس میگفت من یه حقوق کارمندی دارم دیگه هیچی توافقی درخواست بده وگرنه هیچ ...

نه هیچوقت این کارو نکن پشیمون میشی

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭
نه خوب خودم اول گفتم بابا اینقد عصبی بودم گفتم اخلاقتون اینجوریه بیا طلاق اونم سواستفاده کرده میگه د ...

پس عزیزم خودت حرف طلاقوانداختی تودهنش مثل نقل شماهنوزعقدین ازالان بخایین طلاق طلاق کنین وای به اونروزی که برین زیریه سقف بابچه 

الان واسه دیشب صبر کردم ببینم چکار میکنه اصلا به روی خودش نیوردم منم خانواده دارم انصافه اخه کلا ماد ...

بذار هر چقدر میاد، تو هم همون قدر برو خونشون، اگه یه وقتم گله کرد بگو همون قدر که تو میای خونه مامانم اینا منم میام خونه مادرت اینا، دیگه بحث و دعوا واسه چی؟؟ احترامو که به زور از طرف نمیگیرن

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها
ای بابا ولشون کن بهانه دستشون نده خودش بره درخواست طلاق بده مهریه هم بده

نمیکنه یه خاهر بزرگتر داره اونم با مادرشوهرش نساخته طلاق نگرفته ولی شوهرش جداس اونم همش پیش مادرش با بچش منم میخاد اونجوری کنه با دعوا دیشب مادرش دیگه واسم عذاب میکنه با پسرش 

بذار هر چقدر میاد، تو هم همون قدر برو خونشون، اگه یه وقتم گله کرد بگو همون قدر که تو میای خونه مامان ...

نه میگه من مادرم بابام ول نمیکنم  اگرم نرم بهش برمیخوره اون لجبازی میکنه چون خونوادش پشتش هواش دارندبابا من اصن زندگیمو میخام نه این اداها نمیزارن مثل آدما معمولی زندگی کنیم

الان که صبحه ، پاشو برو خونتون، و حتنا خانوادتو در جریان این اتفاق بذار، مادرش اینا باید آشتیتون مید ...

نه نه نه، به خونوادت چیزی نگیا، همینکه دیشب نذاشته بری خونتون یعنی جای امیدواری هست، اصلا رفتی خونه مادرتینا چیزی نگو ازین قضیه، تا بعد ببینی چطور میشه، یکم به خودت زمان بده

نه نه نه، به خونوادت چیزی نگیا، همینکه دیشب نذاشته بری خونتون یعنی جای امیدواری هست، اصلا رفتی خونه ...

موافقم 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️