2777
2789
عنوان

حق الناس چقدر واستون مهمه؟؟؟

615 بازدید | 29 پست

من خودم به شخصه خیلی حق الناس برام مهم تمام تلاشم رو میکنم که حتی یک ذره هم به کسی مدیون نباشم ولی دیگران منو مدام مسخره میکنن جوری که خیلی عذاب میکشم

خب نمیتونم یه جایی تو جمعی باشم و ببینم راحت دارن حتی یک چیز بی ارزش از دیگری رو دخل و تصرف میکنن یا پایمال میکنن

همش به من لقب میزنن خیلی اذیت میشم و دلم میشکنه مثلا میگن نکیر و منکر اومد ...

از همه بیشتر چیزی که اذیتم میکنه اینه که نزدیک ترین افراد زندگیم چون میدونن من حساسم به حق الناس جلوی من حرفایی میزنن که از دستی منو تحریک و عصبانی کنن...

امشب از ته قلبم از خدا خواستم کمکم کنه و بهم ارامش بده ....

ایا شما هم حساسین یا شده در حد من اذیت بشین؟؟؟

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بسیار برام مهمه

میشه ی نمونه از حساسیتاتو بگی ببینیم منظورت از حساسیت  در چ حدیه

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

اونقدری مهم هست که قیامت از حق الله نمی‌ترسم ولی حق الناس.... 

شما خیلی هم خوب هستین بیخیال حرف بقیه 

کاش همه مثل شما اهمیت میدادن به این مسائل 

دختری که دیروز پاهای دویدنشو شکستی ،امروز بال پرواز دراورده..:)🤍

منم حساسم ولی  شوهزم خیلی حساس تزع 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
منم بسیار برام مهمه میشه ی نمونه از حساسیتاتو بگی ببینیم منظورت از حساسیت  در چ حدیه

مثلا چند روز پیش همسایه طبقه پایین به اتفاق شوهرم اومدن یک نیمکت درست کردن جلو در منزل برای خودمون و از آجرهای همسایه روبرویی (بدون اجازه اون همسایه) برای ساخت اون استفاده کردن ...

من خبر نداشتم وقتی فهمیدم خیلی ناراحت شدم و گفتم تا پول آجرها رو ندیدی من روی نیمکت نمیشینم 

خلاصه کلی منو آزار دادن و مسخرم کردن....😔😔😔

مثلا چند روز پیش همسایه طبقه پایین به اتفاق شوهرم اومدن یک نیمکت درست کردن جلو در منزل برای خودمون و ...

وا این اصلا حساس بودن نیست ک کاملا ب جا هستش

چطور بدون اجازه شخص دیگه وسیله شو برداشتن!

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
مثلا چند روز پیش همسایه طبقه پایین به اتفاق شوهرم اومدن یک نیمکت درست کردن جلو در منزل برای خودمون و ...

خب حرف شما کاملا درست بوده صاحب اون اجرها پول داده بابت اونا

مگه خیراتی بوده که رفتن برداشتن

باید برن بگن رضایت طرف و بگیرن

تمام تاریخ معاصر ایران در این یک جمله شاملو خلاصه شده: «سخت است فهماندن چیزی به کسی که بابت نفهمیدنش پول میگیرد»!!!

یا الان که فصل دلمه هست برای چیدن برگ انگور از باغ های اطراف خیلی حساسم که حتما اجازه بگیریم ولی اطرافیان میگن یک چندتا برگ انگور مهم نیس 

ولی من تا مطمعن نشم اون برگها صاحب راضیه یا نه... نمیخورم و باهاش غذا درست نمیکنم

وا این اصلا حساس بودن نیست ک کاملا ب جا هستش چطور بدون اجازه شخص دیگه وسیله شو برداشتن!

منم هرچی میگم میگن هروقت دیدیمش پول آحرها رو میدیم منم حرفم اینه قبل از برداشتن باید اجازه میگرفتین

خلاصه بین منو بقیه جر وبحث شد...

اینم بگم که ما اصلا صاحب اون آجرها رو نمیشناسیم وگرنه خودم باهاش تسویه میکردم