2777
2789

سلام من یه ساله و نیمه اقدامم همسرم مشکل داره ..

قبل ماه رمضان مرکز ناباروری رفتیم .ـاز من سونو گرفتن حدود هشت یا نه روز دیگه به پریم مونده بود..دو تا فولیکول داشتم یکی در تخمدان چپ به اندازه بیست و یک ،یکی هم تخمدان راست به اندازه بیست بدون مصرف دارو..

البته نمیدونم ازاد شدن یا نه چون مربوط به دوره قبلمه و من ترشح تخمک گذاری رو احساس نکردم.

خانم دکتر پماد واژینال و قرص داکسی داد چون هم عفونت داشتم هم میخواستم عکس رنگی بگیرم ولی عفونتم خوب نشد ،،عکس نرفتم ،،پمادو استفاده کردم ،،دوتا دیگه هم بدون نسخه از دارو خانه گرفتم..

یه چند روزه یکیشو مصرف میکنم ،،چند بار استفاده کردم این پماد دومیه ولی امروز خونریزی پیدا کردم اولش کم بود الان هی داره زیاد تر میشه ،،خونش مثل پریودی بو نداره رنگش هم روشن تره ولی هی زیاد میشه ،،

تو سونو واژینالم دکتر حرفی از پولیپ و فیبروم و اینا نزد پس این خون مال چیه

من با اینکه از معاینه میترسم و موقع اسپکلوم خیلی درد دارم ولی خونریزی نداشتم حتی دوبار سونو واژینال انجام دادم خونریزی نداشتم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی سر خوددو دوره بعد اون پماد از نو استفاده کردی؟شاید عوارض استفاده زیاد از پماد

واقعا خیلی میترسم اخه عفونتم خوب نشده بود ،،خیلیا تو سایت گفتن که سر خود استفاده کردن که..

تو پماد اولی که استفاده کردم اصلا خونریزی نداشتم ..الان این نمیدونم چیه

خود عفونت هم میتونه باعث خونریری بشه.همسرتون هم دارو مصرف میکنه؟بعضی عفونتها باید دوطرف درمان شن.سر ...

واقعا اخه تو پروندم نوشته عفونت مختصر البته عفونت من مزمن هست ،،پماد اولی رو که استفاده کردم خوب شدم یه هفته بعدش باز دوباره عود پیدا کرد ..

میگم اگه چسبندگی بر اثر عفونت تو لوله باشه ممکنه عفونت مزمن باشه عکس رنگی هم ندادم هنوز ،،نه به هنسرم هیچی نداد

واقعا اخه تو پروندم نوشته عفونت مختصر البته عفونت من مزمن هست ،،پماد اولی رو که استفاده کردم خوب شدم ...

من خودم دو سری عکس رنگی گرفتم .سری اول خود  دکتر نوشته بود و توی بیمارستان دولتی دادم که زبونی بهم گفت لولهام گرفته ولی یکیش باز شد ولی تو برگه نوشته بود هر دولوله بسته .سری دوم ماه بعدش خودم سر خود تو ی جای خصوصی دادم که گفت سعی کرده و بازشون کرده.

یعنی ده روز جلوتر من هیچ وقت جلو نمینداختم.. خونش شبیه پریودی نیست ..

اره تغیر اب و هوا ،استرس،تغذیه خیلی عوامل میتونه یهو بهمش بزنه .پماد رو دیگه استفاده نکن .نگران نباش ان شالله مشکلی نیس .بزار ببین فردا چطور هستی.

اره من تقریبا همیشه عفونت داشتم

خب فک کنم منم لوله هام بسته شده مجردی اصلا عفونت نمیدونستم چیه ولی الان داغون شدم هی خوب میشم و میگیرم..البتهرسال اول ازدواج عفونت سختی گرفتم که پزشک شکش به سرطان رفته بود گلبولهای سفیدم فوق العاده زیاد شده بودن غدد لنفاویمم تحریک شده بودم..