2777
2789

پسرم اصلا همکاری نمیکنه هی درمیاره هیچ جوره نمیزنه چه کنم

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️

پسر من 6 سالشه نمیزنه😥میگن اگه بزنه ممکنه چشماش خوب بشه

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور فهمیدید ضعیفه؟ سنش خیلی کمه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

فقط آستیکمات با عینک خوب نیشه اذیت نکن بچه رو

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
پسر من 6 سالشه نمیزنه😥میگن اگه بزنه ممکنه چشماش خوب بشه

به من گفت تا ۷سالگی دوران طلای تا خوب بشه باید بزنه ،تازگی ضعیف شده یا دیر متوجه شدین

چطور فهمیدید ضعیفه؟ سنش خیلی کمه

دکتر اطفال که میبرن چکاپ میگه میفرستن چشم پزشک

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
یعنی چی؟

یعنی اگه چشماش آستیکمات هست با عینک خوب میشه و اگر ینکش دوربینه با عینک خوب نمیشه بیخود بچه رو مجبور نکن

به من گفت تا ۷سالگی دوران طلای تا خوب بشه باید بزنه ،تازگی ضعیف شده یا دیر متوجه شدین

ینی گفت تا 7 سالگی بزنه خوب میشه؟؟ 

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
یعنی اگه چشماش آستیکمات هست با عینک خوب میشه و اگر ینکش دوربینه با عینک خوب نمیشه بیخود بچه رو مجبور ...

به من گفت شماره چشاش۳هست نمیدونم اینای ک میگی چیه

ینی گفت تا 7 سالگی بزنه خوب میشه؟؟ 

تا۷سالکی چشم بچه تکمیل میشه اگر عینک نزنه باعث تنبلی چشم میشه ک با لیزیک ایناهم تو بزرگی برطرف نمیشه تا اخزعمر باید عینک بزنه

به من گفت شماره چشاش۳هست نمیدونم اینای ک میگی چیه

آستیگمات خزوط رومورب میبینه و عیتکش اگه دوربین باشه دور رو خوب نمیتونه ببینه من و خواهرم مثل پسر شما از بچه گی آستیگمات بودیم اون زد خوب شد منم مثل پسر تو سرتق بودم الان خودم بچه دارم هنوز چشم ضعیفه ولی جدی ببین مشکل پسرت چیه اگه نزدیک بینه نجبورش نکن بیخود

آستیگمات خزوط رومورب میبینه و عیتکش اگه دوربین باشه دور رو خوب نمیتونه ببینه من و خواهرم مثل پسر شما ...

عینکشو میبینم خودم دور ونزدیک نشون میده چرا دکترش هیچ حرفی از استیگمات نزد فقط گفت جفت چشاش یه شماره دارن ک خوبه و تنبلی چشم نداره ولی باید موقع تلویزیون وگوشی حتما بزنه