2777
2789
ولی از یه نفر ک میتونس با ارواح ارتباط برقرار کنه پرسیدم گفت روح سرگردان بوده 

ببخشید احتمالا اون یه نفر مثل همین مینو خانمه. بابا روح مگه بی سر و صاحابه سرگردان بشه. بعدم مگه قبول نداری روح عیر مادیه. چیزی که مادی نیستو نمیشه ببینی با چشم. مگه اینکه خودتم اون لحظه روح بشی. مثلا تو خواب یا اینا کهndeداشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید احتمالا اون یه نفر مثل همین مینو خانمه. بابا روح مگه بی سر و صاحابه سرگردان بشه. بعدم مگه قبو ...

اخه تو خونم دیدم .اونقد واقعی بود فک کردم کسی اومده تو خونم همینجور ماتم برده بود نگاش میکردم یباره غیب شد 

یبارم یکی از اقواممون فوت شد رفتیم شب اول قبرش بالا قبرش ب قران خوندن و اینا .یه لحظه گوش چشمم دیدم ک کنارمون وایساده سر پا داره ب صوت قرانم گوش میده .چندبار پلک زدم گفتم حتما اشتباه میکنم ولی بازم دیدمش .دست و پام یخ شده بود خلاصه قرانم تموم گفتم بچه ها بریم .نشستم تو ماشین یه لحڟه اخر یه نگاه کردم باز دیدم بالا قبرش وایساده و دست تکون داد .گاز ماشینو گرفتم نمیدونم چجور رسیدم .بعد اون شب دیگه شب اول قبر هیشکی نرفتم 

یبارم یکی از اقواممون فوت شد رفتیم شب اول قبرش بالا قبرش ب قران خوندن و اینا .یه لحظه گوش چشمم دیدم ...

شما صددرصد  مدیوم هستی .میشه لطفا اون که تو خونه دیدی رو کامل تعریف کنی چی دیدین؟ روز بود یا شب ؟مرد بود یا زن ؟ لباسهاش چطوری بود؟ و کلا چیزای دیگه .ممنون .