2777
2789
عنوان

عفونت مکرر واژن

227 بازدید | 17 پست

سلام خانوما لطفا بیاین بگین من با این عفونت واژن چیکار کنم؟یه ماه خوبم باز دوباره شروع میشه.امروز ترشح سبز رنگ داشتم.دکترم خیلی رفتمو داروهم زیااااااد خوردم.بیاین بگین من چیکار کنم خوب بشم.؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تومونی یامو تونم منم همجارفتم بهترین دکترانتونستن کاری کنن امروز تواب و سرکه نشستم نیسمساعت عالی بود سبک شدم لعنتی بد مرضیه قرار۷روزبنشینم هرجندتا۱۰رتز فقط خوبم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بخدا هر وقت ترشح میبینم اعصابم بهم میریزه.

من ک هنیشه دیگه خسته شدم خودم ک میگم بخاطر خارش شدیده وعفونت زیاده ک بچم نمیشع بنظرت برم پاپ اسمیر نشون میده؟هفته بعدمیخام برم؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

نمیدونم.تقریبا حدوده چهار ماه پیش هم پاپ اسمیر دادم نشون داد عفونت شدید .دارو مصرف کردم ولی هی برمیگ ...

ی قند خونم بده ببین چطوره چون اگه بالا باشه مرتب عفونت میگیری...بعد من یچیز جالب دیدم چن ماهه پیش عفونت داشتم از توی اسنپ بصورت مجازی دکتر واسم دارو نوشت و عکس نسخه رو فرستاد با مهرو تاریخ و دقیقا بعد استفاده خوب شدم با امتیاز اسنپ هایی ک گرفتم پول ویزیت هم ندادم تو هم امتحان کن

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
من ک هنیشه دیگه خسته شدم خودم ک میگم بخاطر خارش شدیده وعفونت زیاده ک بچم نمیشع بنظرت برم پاپ اسمیر ن ...

اره عزیرم‌ منم باردار نمیشم.من حتی زخم دهانه رحمم داشتم بخاطره عفونتم ولی خداروشکر خوب شد ولی عفونتم پا برجاست