2777
2789

دوستان

ماشین لباسشویی من تایم های شستشوش خیلی زیاده

مثلا دو ساعت سه ساعت...کمترینش 50دقیقه ست که برای لباسهای خیییییلی حساسه که اصلا درست حسابی نمیشوره...مجبورم رو تایم زیاد بذارم..

ازشماهم اینجوریه

من ی ساعتو ۵ دقیقه میزارم معمولا

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شستشوسریع میذارم لباسارو...بیست ونه دقیقه....چیزای دیگه مث پتوپسرم یاپرده روطولانی میزنم

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
واسه من الجیه کوئیک 30 لباسهای همسرم لباس‌های خودم دلیکت که میشه 50

دلیکیت واسه پارچه ظریفه

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
همه لباس شویی هاروتایم زیادتمیزمیشورن،بنظرلباس شویی ساده خیلی تمیزترمیشوره

تایم زیاد هم برق هم اب زیادی میبره..لباس چرک خوبه...ولی برای لباسهایی که خیلی کثیف نیست دوساعت خیلیع

مدل شما سامسونگه؟ برامن 30دقیقه ندارع..میشه خودمون زمان بدیم؟ 

اره سامسونگه....نه نمیشه زمان داد...

بزار روی دیلی واش،دو سه دور ابکشی،هم تمیز میشه هم یک ساعت و‌ربع این حدودا میشه

میگم کع برا من تایم کم نداره. تایماش 3ساعت 4ساعت دوساعت 50دقیقه..15دقیقه..اصلا میانگین و حد وسط نداره