2777
2789
عنوان

با بعضيا چرا نميشه مثل خودشون بود

360 بازدید | 30 پست

من خونه ی هر كي ميرم خودمو موظف ميدونم كمك كنم يه گوشه كارو بگيرم سفره بچينم جم كنم بشورم روم نميشه بشينم صاحب خونه كار كنه رستوران ك نرفتم خواهر شوهرام میان خونه ما اصلا کار نمیکنن پدرم درمیاد 

امشبم اومدن خونمون دیر اومدن ک همه چی آماده باشهحتی سفره هم پهن نکردن نچیدن فقط نشستن خوردن رفتن رو مبل نشستن  قدمم بلنده زیادی پای ظرفشویی وایمیستم از کمردرد میمیدم 

پسرم عشقم دخترم دنيام 

میگن با هرکی مث خودش ولی من روم نمیشه مث بعضیاتون باشم

همینه👌

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر منم باید کمک کرد بعضیا اصن تکون نمیخورن😐 

ولی خب باید چنبار مث خودشون باهاشون رفتار کرد

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

دفعه بعدم ک تو رفتی همینجوری بشین بزار بفهمن 

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
دیگه هرکس نسبت بشخصیت خودش رفتار می‌کنه  ولی واقعا سعی کن این دفعه رفتی خونشون کمک نکنی

به شوهرمم گفتم ک خواهرات خیلی بیرحمن یه کمک نمیکنن گفت تو هم رفتی خونشون کمک نکن

پسرم عشقم دخترم دنيام 
شوهرمم خیلی اخلاقش بده فک میکنه هرچی تو خونس باید بیاریم خانوادش بخورن شاید من نخوام بیارم جلو همه م ...

بنظرم شما اشتباه میکنین خب اونا هر چند خوب و بد مهمون هستن اگه ازشون بهترین پذیرایی رو بکنین برازنده شماست

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
دفعه بعدم ک تو رفتی همینجوری بشین بزار بفهمن 

یه بار خونه مادر شوهرم شام خوردم ظرف خودمو شوهرمو با ظرفای خالی سفره رو بردم شستم خواهر شوهرم زبون اومد ک زرنگی فقط ظرفای خودتو میشورسی برا ما رم بشور 

پسرم عشقم دخترم دنيام 
به شوهرمم گفتم ک خواهرات خیلی بیرحمن یه کمک نمیکنن گفت تو هم رفتی خونشون کمک نکن

حق گفت والا اصلا بلند نشو از جات دیر هم برو ک قشنگ بفهمه 

[ ماییم که بی هیچ سراَنجام خوشیم..‌.! ]