2777
2789
دقیقا اون دوست داشتن خالص فقط مادر داره  ولی چند سال موندن به پای یکی خیلی سخته

برای من و بقیه خانم ها سخته من پنج سال دارم تلاش میکنم خون دل میخورم ،اقایون نهایت نشه خیلی دیگه وجدان داشته باشن یک هفته فاز غم بگیرن بعدش میرن سمت دیگری دیدم ها 

من باور نمیکنم یه مرد اینو میگه بخدا

چون همه مث هم نیستن

قبول دارم بعضی خیلی بی خانواده ان ک دخترا اذیت میکنن🤦🏻‍♂️🙌🏻

ولی بعضی خدایی عشقشون پاکه

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من و بقیه خانم ها سخته من پنج سال دارم تلاش میکنم خون دل میخورم ،اقایون نهایت نشه خیلی دیگه وجد ...

اره دیگه میگم برا دختر سخته اصلا کلا من که با دوستی احساسی با پسر جماعت مشکل دارم دردسر میشه برا دختر

بنظرم همچین آدمایی رو نباید تو زندگیمون نگه داریم بالاخره یه روز یه نفر رو پیدا میکنه میره با کسی که ...

خانم ها عشق هاشون واقعی سر حرفاشون میمونن زجر میکشن خون دل میخورم غرور میشکنن اما سر حرف روز اول نگاه اول خنده اول و...میمونن

برای من و بقیه خانم ها سخته من پنج سال دارم تلاش میکنم خون دل میخورم ،اقایون نهایت نشه خیلی دیگه وجد ...

خب پس اینایی دوستایی که راه ب راه ازدواج میکنن باهم چین

همیشه برام سواله خدایی

Finally, I"ll win this fight          
خب پس اینایی دوستایی که راه ب راه ازدواج میکنن باهم چین همیشه برام سواله خدایی

نمی‌دونم والا شاید دختره خیلی شانس داره و زرنگ ،من و دوستم همزمان با دو تا آقا آشنایی شدیم دوستم الان بچه اش ۸ماهشه من هنوز در حال دعام   

خب والا 🤔راستش من ازهمون بچگی عاشق بودم! 

الانم فقط پی عشقم هستم! چه شبا که بیدار نموندم تا بهش برسم 🙂

ولی الان تقریبا 1ماه مونده بهش برسم! اونم پزشکیه 😅😅😅

والا 🤷‍♂️نخندین حالا 😐سرکاری نیس واقعا عاشقه پزشکیم عشقه اولو آخرمه! به قول مادرم تو دیگه با پزشکی ازدواج کردی😐😅😅😅

آقا هستم ,کاربری یکی دیگه بود که داد به من 
اره دیگه میگم برا دختر سخته اصلا کلا من که با دوستی احساسی با پسر جماعت مشکل دارم دردسر میشه برا دخت ...

ی زمان من پشت میز ی جا بودم هی دیگران پند میدادم فلان و بهنام تا خودم با یک نگاه درگیر شدم