2777
2789
درست حس میکنی  مام نباید عاشق شیم چون سو استفاده میکنن از حس دوست داشتن

حس میکنم همش بخاطر یه چی میخانت😓

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

حس میکنم همش بخاطر یه چی میخانت😓

اخ دقیقا

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم مردا اصلا عاشق نمیشم بخاطر نیاز و منافعشون ادای عاشقی در میارن ،هر کی بهتر هر جا ب نفع تر سمت اون میرن ،من الان خودم پنج سال تو رابطه ام با آقایی مطمئنم اگر بهتر از من گیرش می اومد می‌رفت تازه قدم از قدم هم بر نمی داره نمی‌گم بد ها ولی می‌دونم ادا همش

حالا اونش جهنم حداقل اگه دنبال اونن یکی انتخاب کنن ازدواج کنن نه با احساس دخترا بازی کنن 

آره دقیقا هی حرفای قشنگ و فلان اما الکی

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

بنظرم مردا اصلا عاشق نمیشم بخاطر نیاز و منافعشون ادای عاشقی در میارن ،هر کی بهتر هر جا ب نفع تر سمت ...

دقیقا اون دوست داشتن خالص فقط مادر داره 

ولی چند سال موندن به پای یکی خیلی سخته 

بنظرم مردا اصلا عاشق نمیشم بخاطر نیاز و منافعشون ادای عاشقی در میارن ،هر کی بهتر هر جا ب نفع تر سمت ...

بنظرم همچین آدمایی رو نباید تو زندگیمون نگه داریم بالاخره یه روز یه نفر رو پیدا میکنه میره با کسی که تو رو بهترین برای خودش نمی دونه نمون

آره دقیقا هی حرفای قشنگ و فلان اما الکی

تقصیر دخترا هم هست حس کرد پسر چرت پرت میگه میخواد وابسته شه گولش بزته بگه حرف باد هواس خودت ثابت کن والا از دست دخترا پسرا الان نازک نارنجی شدن