2777
2789

چند دقيقه پيش تاپيكي زدم با مضمون (صلح جهاني ) و گفتم من يك مسلمانم و وظيفه دارم هر جاي جهان هر انساني با هر نژاد ،دين ورنگي مورد ظلم واقع شد ؛ واكنش نشون بدم و دادخواهي كنم 

و اين موضوع هيچ منافاتي با خدمت ، تلاش و جانفشاني من براي وطنم نداره بلكه ثابت ميكنه ما انسان هايي با انديشه هاي جهاني براي سعادت همه انسان ها هستيم نه فقط در حد ملي 

در همون چند لحظه ي اول خيلي از دوستانِ آزاد انديش پست رو لايك كردند اما ميدونيد نكته ي ناراحت كننده اين بود كه به دقيقه  نكشيده تاپيكِ قفل شده ،با گزارش يه عده (كه ميتونم حدس بزنم چه كساني بودند ) تركيد و حذف شد 

همين افرادي كه چنين تاپيكي رو گزارش زدند فردا پس فردا حق ناراحتي راجع به بي عدالتي هايي كه بهشون ميشه رو ندارند چون نه تنها يه روزي در برابر ظلم سكوت كردند بلكه صداي كسانيكه هم دادخواهي كردند ، خفه كردند 

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇