2777
2789
عنوان

بچم هفت ماهشه همش دعوامیکنش عذاب وجدان گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ۷ سالشه مطمعنی 🥺😑

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚

دقت کن

۷ ماهشه

فقط ۷ ماه

کلا ۲۱۰ روزشه😑😑😑

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بچه ت مثل خودت عصبی بارمیاد چندماه دیگه هرچی بخاد جیغ میزنه ومثل خودت رفتارمیکنه.پس خودت کنترل کن

همین الانم خیلی جیغ میزنه 

نمیدونم چه حکمتیه وقتی میمیری میشی عزیزدل همه ههههه

چند سال دیگه یه بچه غر غرو و عصبی جیغ جیغو میشه  خودت را درمان کن   من رفتم چند سال پیش مشاور گفتم میخوام بچم خیلی خوب باشه  گفت رو خودت کار کنی خودت آروم و خوب باشی بچت خود به خود خوب میشه  الان زوده بخواهی امرونهی کنی بهش

💖عشقم خانواده ام💖
 خوبی واقعا؟!  فقط هفت ماه!؟؟؟؟؟  خب یه مشکلی داره که گریه میکنه دیگه  مااا ...

میخواددندون دربیاره خیلی دردداره ولی کاری نمیتونم براش کنم

میخواددندون دربیاره خیلی دردداره ولی کاری نمیتونم براش کنم

چرا میتونی نازشو بکشی تا این دورانو به راحتی سپری کنه بغلش کن براش شعر بخون حواسشو پرت کن لثشو ماساژ بده 

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
بچه هفت ماههههههه!!!!!!! اخه چی میفهمه بچه هفت ماهه!!! من دخترم سه و سال و نیمشه بالاخره یه فهمی د ...

من فکرمیکنم ب باباش خیلی وابسته امشب نیست واقعااذیتکرد