2777
2789
عنوان

کنترل بیش از حد

124 بازدید | 9 پست

سلام

من ۲۲ سالمه و از خیلی جهات مستقلم و به قول معروف از پس خودم برمیام اینو حتی مامانمم قبول داره

امااا   اماااا خیلی خیلی کنترل گره میخاد من مثل یه بچه ۵ ساله به همه ی حرفاش گوش بدم و بی چون و چرا چشم بگم

اصلا برای استقلال فردی من و برادرم احترامی قائل نیست و حق انتخابی بهمون نمیده

کوچیکترین اعتراضی هم کنم (خیلی منطقی و مودبانه) میگه خیلی بی شعور و بی معرفتی و احترام نمیزاری

در صورتی که اصلا اینطور نیست و من بی احترامی نمیکنم

واقعا دیوونه شدم برا یه بیرون رفتن من کلی غر میزنه انقدددد غر میزنه که من کلا پشیمون میشم

از وقتی بچه بودم همینطور بود و اصلا اجازه نمیداد با همسنام ارتباط داشته باشم و بازی کنم حتی با این سنم بازم موقه بیرون رفتن و حرف زدن با دوستام  خیلی بهم گیر میده

همین کاراش باعث شده خیلی عصبی و حساس بشم دارم افسرده میشم

به نظرش یه بچه خوب بچه ایه که هیچ وقت نه نیاره و همیشه بشینه تو خونه به در و دیوار نگاه کنه

خب الان من بزرگ شدم احتیاج دارم تو اجتماع باشم و با هم سنام ارتباط برقرار کنم اما اصلا اهمیتی نمیده باور کنید تمام دوستام باهام قطع رابطه کردن فکر میکنن من خیلی مغرورم که باهاشون رفت و امد ندارم

خیلی تو اینترنت درباره این رفتارش خوندم ،کتاب خوندم ؛مستقیم و غیر مستقیم سعی میکنم رفتار اشتباهشو بهش تذکر بدم ولی مشکل اینجاست که اصلا قبول نداره رفتارش اشتباهه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم ببخشید انقد عصبیم که شاید درست تابپ نکردم

تو الان ی دختر عاقل بالغی خوبو بد و هم تشخیص میدی سعی کن همون کاریو بکنی ک درسته ب مادرت احترام بزار اما زیر حرف زور نرو

تو الان ی دختر عاقل بالغی خوبو بد و هم تشخیص میدی سعی کن همون کاریو بکنی ک درسته ب مادرت احترام بزار ...

😭😭بخدا انقد بعضی وقتا غر میزنه بهم دلم میخاد سرمو بکوبم تو دیوار