2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اون کفشا که بهتره😐😂😂

هر روز میلیون ها گیاه معصوم و بی گناه توسط گیاه خوارها به قتل میرسن و خورده میشن؛ خشونت رو متوقف کنید، بیاید استیک بخوریم 😔🌱🥩/ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟  / ای هموطن😒 ای انسان باشعور😒 ای با شخصیت😒 اگه جنبه تبادل نظر نداری بشین با دیوار حرف بزن اینجا چیکار میکنی😒😒😒برو عقده هاتو جای دیگه خالی کن به ما چیکار داری ملعون  به خودت بیا زن مومن😐

وضعیتشو 😂

اگر در زندگی میخواهی کسی شوی و به جایی برسی اول حرف دلت رو گوش کن و اگر قلبت بهت جوابی نداد چشاتو ببند و به پدر و مادرت فکر کن آنوقت خواهی دید که موفقیت از آن تو خواهد شد

سم خالص🤣

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩

😂😂😂اون ماسکه هس که تبلیغش میکنن میگن جادوییه یهو همچیزو میشوره میبره صورت صافکاری شده تحویل میده اونم خیلی فانه😂😂😂

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

دسشویی ۸ ساله مام انقد تمیز نیست 😂

اگر در زندگی میخواهی کسی شوی و به جایی برسی اول حرف دلت رو گوش کن و اگر قلبت بهت جوابی نداد چشاتو ببند و به پدر و مادرت فکر کن آنوقت خواهی دید که موفقیت از آن تو خواهد شد

تبليغ تلوزيون 

اين آگهي درما كلين ك طرف ميخونه بقيه راي ميدن ذوقمرگ ميشن

فقط منممم ك چندشم ميشه ؟؟🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤