2777
2789

خانوما من تازه باردار شدم برا ساک بارداری رفتم گفتن دو قلوعه،خواستن بپرسم دوقلو بودن بچه خطرناک تر از یه قوله؟لطفا باهام حرف بزنید

بعد ۲سال ۲قلو باردارم برای سلامتیشون یه صلوات هدیه کنید فداتون بشم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه😍 مراقبت بیشتری میخواد بلاخره دوتا بچه تو شکمته باید بیشتر مواظب باشی

الان برادقلبشون دو هفته دبگه میرم پیاده روی اروم مضره؟؟خیییلی دعا کنید برام توروخدا

الان برادقلبشون دو هفته دبگه میرم پیاده روی اروم مضره؟؟خیییلی دعا کنید برام توروخدا

چشم حتما دعاتون میکنم باید هفته ۷ اینا بری فکر کنم

نرو چون اویلشه خدای نکرده چیزی نشه

باز از دکترتون بپرسید 

من کمی پیاده روی دارم هر روز بدنمم عادت داره

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
ممنونم خانومی دعام کن لطفا

حتنا .انشالله به سلامتی زایمان میکنید .بدترین چیز استرسه وعصبانیت روی نی نی تاثیرمنفی داره .

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
چشم حتما دعاتون میکنم باید هفته ۷ اینا بری فکر کنم نرو چون اویلشه خدای نکرده چیزی نشه باز از دکترت ...

مرسی عشقم ممنون ک جواب دادی

عزیزم مبارکه انشاالله به خوشی و سلامتی تو بغل بگیری جفتشونو❤️🙏🏼

ببین مراقبت و مراعات بیشتری میخواد.. کار سنگین نکن بیشتر دراز کش یا به‌حالتِ لم داده بشین

پیاده‌روی هم چون دیدم گفتی،... بستگی به نظر دکترت داره و اندازه/طول سرویکست که تو سونوهات اندازه‌گیری میشه دکتر متخصص باید تشخیص بده

رسیدم در بیابانی که عشق از وی پدید آید... بیابد پاکی مطلق در او هر چه پلید آید                                        درآ ای جان و غسلی کن در ایندریای بی‌پایان... که از یک قطره‌ی غسلت هزاران داد و دید آید
حتنا .انشالله به سلامتی زایمان میکنید .بدترین چیز استرسه وعصبانیت روی نی نی تاثیرمنفی داره .

مرسی عزیزدلم ک جواب دادی