2789
عنوان

خاطره آمپولی😢😢

6872 بازدید | 32 پست

کی خاطره بد از آمپول داره؟ بگید بخندیم⁦😃😃

خودم بچه که بودم موقع آمپول از بس بهم فشار اومد که موقع فرو کردن سوزن آنچنان بادی دادم بیرون که صداش توی کل درمانگاه اکویی پیچید😂😫😫

من عزيزم اتفاقا بدازظهر داشتم بهش فكر ميكردم 

٦سالم بود امپول داخل باسنم شكست تا به حال هم از اون موقع امپول نزدم با٢٥سال سن گريه ميكنم دكتر امپول بده😕

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همین چند هفته پیش واسه آزمایشای اول بارداری رفتم خون گرفتنی بیهوش شدم بعد ۵ دیقه پا شدم دیدم یکی شونه م و میماله یکی پام و بالا گرفته یکی آب قند داره درست میکنه آبروم رفتتت😂😂😂

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

یکی از بدشانس ترینایی ک دیدم همین تزریقاتیه که میگی😕🤢فک کن وسط کارت برات ول بدن

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋

۴ سالم بود پرستاره آمپولو زد تموم کرد با لگد زدم تو دلش بنده خدا خیلی مهربون بود نشست خندید😂😂😂😂😂😂

فاطمه هستم😊هکر قلباتونم😎به خر الماسم بدی ینجه میخواد...بحث لیاقته😌فکر نکن منحصر به فردی نه عزیزم شما الکی متصل به برقی😏تو دنیا فقط یکی برام نفس میکشه....اونم دماغمه😂😐به جای واکسن کرونا باید واکسن انسانیت رو کشف کنن برای بعضیا🙂
من همین چند هفته پیش واسه آزمایشای اول بارداری رفتم خون گرفتنی بیهوش شدم بعد ۵ دیقه پا شدم دیدم یکی ...

وای خدایا پس خیلی میترسییی

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
آره خون دیدنی فشارم می افته

آخی عزیزم. هر کی از یه چی می‌ترسه تو هم ترست از خونه. فقط موقع زایمان میخای چکار کنی خواهر😶😶😁

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
واقعا؟؟؟عفونت نکرد؟

يادم نيست ولي اون پرستار منوميديد مدت ها فرار ميكرد 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم