2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری لکه بینی داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 37 پست
چن ساله عروسی کردی؟ایشالا بچه

۹۷ ازدواج کردم  قصدش نداشتم بعد سونو گفت پلی کیستیک هستم ،  اگر دیر بچه بیارم همه این مدت که خودم نخواستم رو هم میزارن به حساب اینکه مشکل داشتم از اول ، منطورم از همه خانواده شوهرم هست ، مادربزرگ همسرم سر بچه یبار توهین خیلی زشتی بهم کرد .. همسرم برای اینکه به دل نگیرم برام یه چیز خوبی خرید ولی هروقت یادم میفته اشک تو چشمام حلقه میزنه حتی الان که نوشتم 

برام دعا کن .. انشاالله مشکل شما هم زودی رفع بشه ، اون استراحت مطلق جدی بگیر

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا بحق امام حسین باردار بشی.ممنونم

ممنون عزیزدلم  

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم  
الان چند هفته ای؟والا جدا از ترس از لکه بینی خستم

۲۳ هفته. اولاش طبیعیه

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

سلام

حتماً به ی دکتر زنان مراجعه کنید، همسر من هم برای بچه دوم این مشکل رو داشت. آمپول‌های آماده ای هست که به دور ناف میخوره، ممکنه پزشک ۳۰ عدد براتون تجویز کنه. نهایتاً همسرم ۳۴ هفتگی ختم بارداری داد و دخترم و نفسم الان ده ماهشه. جدی بگیرید و وقت بزارید تا ختم به خیر بشه