2777
2789
عنوان

نماز

145 بازدید | 16 پست

من متوجه نمیشم چرا یسری ها اینقدر دلایل میارن برای نخوندن نماز!!!! 

یکی میگه خدا مهربونه

یکی میگه من نماز نمیخونم وفلان کارهارو هم نمیکنم وخدا راضیه

یکی میگه تو قرآن نیومده

آخه چرا اینهمه مقاومت!!

فقط اونی که میگه تو قرآن نیومده 😅

از همین جا مشخص میشه تا حالا  لای قرآن رو باز هم نکرده 🤪

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم الان تو قرن ۲۱ هستیم انقدر امکانات و آگاهی زیاد شده که هر کس میتونه خوب و از بد تشخیص بده 

کسی که نمیخواد کاری انجام بده نمیده  کلا هم بهانه تراشی میکنع 

تا یه جایی میشه امر به معروف کرد 

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟

اونایی که این حرفارو میزنن جاهلانی هستند که با دلایلی که فقط خودشون قبول دارن خودشونو توجیه میکنن

تو قران زیاد درمورد نماز گفته

اقیمو الصلاة و اتو الزکاه و ارکعو مع الراکعین 

حالا این یکی بود که به ذهنم اومد 

خییییییلی آبه داریم در مورد نماز 

بعد کسی که بخونه یا نخونه نه برای کسی نفعی داره نه ضرری هر چی هست به خودش برمیگرده 

فردهمسایه یه کاسه آش میآره درخونه بقدری باکلمات وجملات ودست برسین گذاشتن وکمی هم کمرو خم کردن ازآن تشکرمیکنیم که همسایه فکرمیکنه که آپلویی یاسفینه ای فرستاده به کره ماه ....خودش هم تعجب میکنه که آخه یه پیاله آش اینقدرتشکروتعریف وتمجید نداره ووقتی دوطرف روساعت رونگاه میکنندمیبینداین همه تشکروقدردانی حدودا نیم ساعت الی یکساعت طول کشیده 

حالا خداوند متعال که الهی دورش بگردم این همه نعمت خوردنی وپوشدنی ورفاه وآسایش وشب وروز سرما وگرما وسرسبزی وتندرستی وغیره که قابل شمارش نیست به ماداده 10دقیقه میخواهیم یه تشکر خشک وخالی ازش بکنیم همه دنبال منطق وفلسفه ش میگرددند وخلاصه با هرترفندی میخوان اززیرش شانه خالی کنند چررررررررا... دختروپسرهای گل من چررررررررا...   

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
یکی ب من بگه چطوری ایقد تو نماز شک نکنیم مثلا رکعت چنده یا این چندبار گفتم

چون وقتی نمازمیخونیم به همه چیزفکرمیکنیم الا دربرابر خدا ایستادن برای همینه که توجه به رکعت ها وجملات نداریم ویه جورایی فکرمون فراره

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین