سلام خوبين خواهرم از من ١٦/١٧سالي بزرگتره و خيليييييي اذيتم ميكنه ميزنه فحاشي ميكنه و كار من شده من مثل سگ كتك خوردن و گريه كردن الانم ذاتا همون وضعه دلمو شكسته و پرروي ميكنه بازم ميزنه بماند كه واگذار ميكنم به خدا و زورم نميرسه ولي كار اينجاست كسي تو خونه حمايتم نميكنه هيچ بيرونم ميره به دوست اينا از من بد ميگه و ميخنده انگار مثلا من هرروز ميگيرم به بادكتك دلم ميخواد جوابشو بدم ولي ميگم زورم نميرسه و حال كتك خوردن ندارم كنك زده سرگيجه گرفتم كتك زده خراش هاي هميشگي افتاده رو پوستم خراش زده كمر درد گرفتم.............ورزشی چیزی میدونین تو کمترین مدت جواب بده و منم زور داشته باشم؟ضعیفم هستم
رازِ من در زندگيم؟!به هيچ چيز و هيچكس جز خود و خداي خود اعتماد و تكيه نكردم✨يه دختري هستم كه پارسال داشت واسه روياش ميجنگيد و الان داره زندگيش ميكنه🦷♥️
کلا همه چیز به پدر و مادر و تربیت کردنشون ربط داره . یکی ده تا بچه داره و همشون عالین و به جاهای خوب ...
توروخدا به پدر مادرم چیزی نگو
واقعا خیلی مهربون و مظلوم و دانا هستن نمیدونم چرا خواهرم چشم دیدن منو نداره
رازِ من در زندگيم؟!به هيچ چيز و هيچكس جز خود و خداي خود اعتماد و تكيه نكردم✨يه دختري هستم كه پارسال داشت واسه روياش ميجنگيد و الان داره زندگيش ميكنه🦷♥️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استارتر گاز بگیر هرجاش اومد تو دهنت گاز بگیر😐گاز گرفتن زور نمیخاد اون وسط تف هم میتونی پرت کنی😑 ...
موافقم😂😂
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
عزیزم خب بگو تو چیکار میکنی اعصابش خورد میشه؟لظفا بگو.الکی که نمیزنه حتما یه چی میگی اونم اعصابش خور ...
هرچقدر اعصابش خورد شه حق نداره کتک بزنه
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹