سلام خوبين خواهرم از من ١٦/١٧سالي بزرگتره و خيليييييي اذيتم ميكنه ميزنه فحاشي ميكنه و كار من شده من مثل سگ كتك خوردن و گريه كردن الانم ذاتا همون وضعه دلمو شكسته و پرروي ميكنه بازم ميزنه بماند كه واگذار ميكنم به خدا و زورم نميرسه ولي كار اينجاست كسي تو خونه حمايتم نميكنه هيچ بيرونم ميره به دوست اينا از من بد ميگه و ميخنده انگار مثلا من هرروز ميگيرم به بادكتك دلم ميخواد جوابشو بدم ولي ميگم زورم نميرسه و حال كتك خوردن ندارم كنك زده سرگيجه گرفتم كتك زده خراش هاي هميشگي افتاده رو پوستم خراش زده كمر درد گرفتم.............ورزشی چیزی میدونین تو کمترین مدت جواب بده و منم زور داشته باشم؟ضعیفم هستم
رازِ من در زندگيم؟!به هيچ چيز و هيچكس جز خود و خداي خود اعتماد و تكيه نكردم✨يه دختري هستم كه پارسال داشت واسه روياش ميجنگيد و الان داره زندگيش ميكنه🦷♥️
ورزشی نیست اونطوری که فکر کنی سریع جواب بده باید ازش آتو داشته باشی
به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟ بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:| خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:) دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
من از ابجیم هشت سال بزرگترم ولی اون ده سانت ازم بلندتره و وزنشم هفت هشت کیلویی بیشتره منو با یه حرک ...
هشت سال با ۱۶سال خیلی فرق داره
رازِ من در زندگيم؟!به هيچ چيز و هيچكس جز خود و خداي خود اعتماد و تكيه نكردم✨يه دختري هستم كه پارسال داشت واسه روياش ميجنگيد و الان داره زندگيش ميكنه🦷♥️
برو ورزش های رزمی یاد بگیر، پدر و مادرت کجا هستند که جلوش رو نمیگیرن؟؟ به اورژانس اجتماعی هم ...
پدر مادرم همینجا هستن ولی خب ببین هررروز اینه بابامم شده مامانمم شده دعواش کردن ولی مبینی میگیره مامانمو میزنه و گوشم نمیده🤦🏻♀️
چرا نگفتن دعوام کردن ولی گوش نمیده🤦🏻♀️......حتی مامانمم زده و بی احترامیم کرده به پدر مادرم