2777
2789
عنوان

خواهرم خيلي اذيتم ميكنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزشی نیست اونطوری که فکر کنی سریع جواب بده باید ازش آتو داشته باشی

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
من از ابجیم هشت سال بزرگترم ولی اون ده سانت ازم بلندتره و وزنشم هفت هشت کیلویی بیشتره منو با یه حرک ...

هشت سال با ۱۶سال خیلی فرق داره

رازِ من در زندگيم؟!به هيچ چيز و هيچكس جز خود و خداي خود اعتماد و تكيه نكردم✨يه دختري هستم كه پارسال داشت واسه روياش ميجنگيد و الان داره زندگيش ميكنه🦷♥️

برو ورزش های رزمی یاد بگیر، 

پدر و مادرت کجا هستند که جلوش رو نمیگیرن؟؟

به اورژانس اجتماعی هم میتونی زنگ بزنی راهنمایی بگیری 

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
😒مگه روانیه خواهر 

نمیدونم چرا چشم دیدن منو نداره 

رازِ من در زندگيم؟!به هيچ چيز و هيچكس جز خود و خداي خود اعتماد و تكيه نكردم✨يه دختري هستم كه پارسال داشت واسه روياش ميجنگيد و الان داره زندگيش ميكنه🦷♥️
برو ورزش های رزمی یاد بگیر،  پدر و مادرت کجا هستند که جلوش رو نمیگیرن؟؟ به اورژانس اجتماعی هم ...

پدر مادرم همینجا هستن ولی خب ببین هررروز اینه بابامم شده مامانمم شده دعواش کردن ولی مبینی میگیره مامانمو میزنه و گوشم نمیده🤦🏻‍♀️

۱۶و خورده ای

توالان تواوج بلوغی و احتمالااخلاقت خیلی تنده یاجواب میدی خلاصه کنارنمیای کتک میخوری دخترمن که مثل چی پاچه میگیره من خودموزدم به بیخیالی اهمیت نمیدم خودش اروم میشه

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
روانیه . مادرت و مدرت چیزی نمیگن؟

چشم دیدن منو نداره

چرا نگفتن دعوام کردن ولی گوش نمیده🤦🏻‍♀️......حتی مامانمم زده و بی احترامیم کرده به پدر مادرم