2777
2789
عنوان

کیا اینجا دوست پیداکردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 206 پست

نمیدونم چرا با کسی اینجا صمیمی نیستم🥴

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

ی دستم @itssara

ی دوستمم کاربری به نام مادرکناگنا معک همچین چیزی بود اسم کاربری درستشو میدونید؟

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستای مهربونم  @عروس_خانومااااا     @_emily_     @elahemilany98 & ...

فداتون شم😍❣️🙈

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
ای سیاست مدار..😶 کیو میخواستی ترور کنی ها؟؟😶😶

گول خوردم 

یه تاپیک سیاسی گفتم میدونم ولی بگم میترکم

یکی هم گفت بگو پاک کن

پاک کردم ولی ریپ زده بود نامرد هم خودش ترکید هم منو ترکوند😑

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
@fftt     @_emily_     @آقامون_ابی    

سلام عزیزم

خوبی❤

عیدت مبارک😘😘😘

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
دوستای عزیزم  @اعتصامی     @غزلبانو38     @flfli     @ ...

😍😍😍😍😘

منم که کللللی اینجا دوستای عالییی دارم😍

و بخاطرشون نمیتونم از سایت برم بزنید رو امضام میرین جایی که همه دوستام هستن و تموم دلبستگی من به این سایت

خداحفظشون کنه😘😘😘😘😘😘

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
چرا اتفاقا بد جورم خورده 😉😅😍

نترکی😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
😍😍😍😍😘 منم که کللللی اینجا دوستای عالییی دارم😍 و بخاطرشون نمیتونم از سایت برم بزنید رو امضام ...

فدات 😘😍 

ولی بعضیا خیلی راحت میرن خیلی راحت 😔

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت