2777
2789
عنوان

لطفابیاین خیلی مهمه....نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 32 پست
خودم کرمانشاهم عزیزم،میخوام برم جایی که هم دانشگاهش خوب باشه هم به قول شما مردمش خونگرم باشن بتونم چ ...

بنظرم بازار کارش هم خوبه چون اون زمان ما بااینکه فارغ التحصیل نشده بودیم چن تا از همکلاسیام رفتن سرکار. منم لرستانیم فک نکنم آب و هواش خیییلی برات سخت باشه شرایط دیگه ش می ارزه. مردم خییلی خوبی هم داره من سال 92 فارغ التحصیل شدم هنوز با دوستام در ارتباطم اونا خیلی پیگیرمن . دانشگاهشم که خییلی خوبه من علوم پزشکی بودم.البته شما در رابطه با رشته خودت بیشتر تحقیق کن.برات آرزوی موفقیت میکنم

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جانماز عیدفطربرگزارشده اون همه آدم جمع شدن یجاهیچکی حرفی نمیزنه.بعدخانواده ها باوسیله شخصی خودش ...

فدای توووبادل مهربونت😘

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻