2777
2789
عنوان

وام ناباروری

3544 بازدید | 20 پست

وام ناباروری برای درمان و فرزند اوری کسی میدونه شرایطش چیه و چطوره اصلا میشه گرفت؟

انقدر بغضمو فرو دادم و خندیدم که خداهم باورش شده چیزیم نیست😣

واقعا کجا؟؟؟

منم میخوام 

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

من از برنامه سمت خدا 10 تومن 4 درصد گرفتم. برو تو سایت خیریه حضرت خدیجه قم زنگ بزن ثبت نام کن اسم طرحشم فرزندان غدیر

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از برنامه سمت خدا 10 تومن 4 درصد گرفتم. برو تو سایت خیریه حضرت خدیجه قم زنگ بزن ثبت نام کن اسم طر ...

چقد طول کشید گرفتی 

انقدر بغضمو فرو دادم و خندیدم که خداهم باورش شده چیزیم نیست😣
چقد طول کشید گرفتی 

3 ماه 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
من از برنامه سمت خدا 10 تومن 4 درصد گرفتم. برو تو سایت خیریه حضرت خدیجه قم زنگ بزن ثبت نام کن اسم طر ...

عزیرم میشه لطف کنی سوال ما جواب بدی؟

به منم زنگ زدن که براشون مدارک ارسال کنم تو واتساپ یه سری فایل فرستاده میگه اینا را کامل برامون بفرس خب الان من نمیدونم باید چیکارکنم اون مدارک باید تو بانک بمونه آخه اونا را که بانک نمیده دست من که بخام براشون پست کنم

حالا شما لطف کن یه توضیحی بده اول از کجا شروع کردی؟اول رفتی تو بانک گفتی برا وام ناباروری اومدم؟باید حساب باز کنی؟

😍😍خدایا شکرت
عزیرم میشه لطف کنی سوال ما جواب بدی؟ به منم زنگ زدن که براشون مدارک ارسال کنم تو واتساپ یه سری فایل ...

عزیزم شما مدارک ارسال کردید؟؟؟وامو گرفتید؟؟

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
سلام عزیزم بله ارسال کردم یک ماه بعدش واما واریز کردن برام

ممنون گلم جوابمو دادی 

به همون قم خیابون مصلی جنوبی کوچه ی ۴ فرعی ۴ پلاک ۲ واحد فرزندان غدیر خانم نیکو بیان به همین پست کردید؟؟

اخه نه گفتن چک رو هم بنویسید ارسال کنید یکم نگران شدم گفتم تحقیق کنم ببینم حقیقت داره 

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘