2777
2789
عنوان

خواستگار خیلی خوب دارم اما...

437 بازدید | 27 پست

❌بچه ها این مشکل یکی از دوستانم هست خودش کاربری نداره ، من اینجا میزارم از تجربتون استفاده کنه❌

دختری ۲۷ ساله هستم ظاهر خوبی دارم در یک اداره دولتی سطح بالا شاغلم،  به تازگی یکی از همکارانم که به ادب و خوبی بین همه معروفه بهم پیشنهاد آشنایی برای ازدواج داده. ما از همه نظر به هم میایم اما مشکل من خانوادم هستم، خانواده اون پسر همه تحصیلکرده و جاهای حسابی شاغل بودن اما پدر مادر من بیسواد هستن و پدرم کارگر هستن و اخلاق و برخورد مناسبی نداره. خیلی نگرانم و اتفاقا بنظرم نگرانیم به جا هست چون اگر خانواده منو ببینه ممکنه نظرش عوض بشه.. من خیلی ازش خوشم اومده اونم خیلی منو دوست داره نمیخوام از دستش بدم ، اما وقتی به نهایتش فکر میکنم فقط دلم میخواد برای خودم گریه کنم چون هیچی به ذهنم نمیرسه، 

شما بودین اجازه میدادین همچین پسری بیاد خواستگاری؟

کاربری قبلیم ترکید😢

اگ بخادش براش مهم نی.قرار نیست با خانوادش بمونه ک

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحصیل رو بریز دور ولی اگه پدرت رفتارش مناسب نیست مشکل ساز میشه

کاربر مرد.  راست میگم بخدا. مرد و همه از شرش خلاص شدن.                                                  من جنگیدن رو یاد گرفتم. کاش همزمان یاد میگرفتم برای یه ادم باارزش بجنگم

شما دو تا میخواید با هم زندگی کنید نه خانواده ها اگه همدیگرو دوست دارید خانواده ها نباید براتون مهم باشن چون خیلی زیادش بخوایم حساب کنیم هفته ای ی بار شاید خانواده ها رو ببینید مهم شما هستید 

اره .خنده داره ادم موقعیتاشو ب خاطر ترس از دست بده .فوقش اینه ک عقب میکشه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

وقتی از نظر خانواده بهم نمیخورید ک فرهنگتون بهم نخوره 

سطح تحصیلات مهمه ولی زیاد نه 

کارگری شریفه همین که پدرت تو رو حامی بوده با شغل شریف کارگری تو رو به اینجایی که هستی رسونده خیلی باارزشه

همه ی دکتر مهندسا پدر مادر تحصیل کرده ندارن

اتفاقا این اقا رو باید الان شناخت اگه انسان باشعوری باشه متوجه  میشه

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

حتما والدینت نقاط قوتی هم داشتن که دخترشون به اون حد از سطح اجتماعی رسیده که اون اقا پسر با اون همه تحصیلات خانواده و ...جایگاهش با دختر یکیه 

خودت و دست کم نگیر 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱