خانما باردارم ۳۵هفتمه جنین من کلیه های پلی کیستیکه و هیدرونفروز شدید کلیه چپ داره چند تا دکتر پریناتولوژی و اورولوژی اطفال رفتم همشون گفتن اینجور بچه ها اکثرا ۲۴ساعت اول تولد میمیرن در موارد نادر تا ۱سالگی هم دووم میارن دکترم شنبه ینی دو روز دیگه ختم بارداری داده چون مایع آمونیاکم بیش از اندازه زیاده،، هیچکس حالمو نمیفهمه از بس گریه کردم دیگه اشکم درنمیاد شوهرمم مثل من داغونه اما بروی خودش نمیاره بچه ی اولم سالم سالمه نمیدونم چرا اینطوری شد قراره اگه بچه فوت کرد از بقایاش برای آزمایش ژنتیک ببریم تا معلوم بشه این مرض کوفتی از کجا اومد غریبانگیر جگر گوشه ی من شد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😔😔😔😔هزار نذر برداشتم از بس دعا خوندم فکم درد میکنه اما حتی یدونه دکتر هم ۱۰درصد امیدواری بهم ند ...
عزیزم میشه از حال بچتون بگید منم الان اوضاع شما دارم ۲۴ هفته هستم و دکترم میگه بهتر سقط کنی ولی خانم دکتر عالیه خامنه میگن نه . با رعایت رژیم بهتر میشه انشالله