2777
2789

خانما باردارم ۳۵هفتمه جنین من کلیه های پلی کیستیکه و هیدرونفروز شدید کلیه چپ داره چند تا دکتر پریناتولوژی و اورولوژی اطفال رفتم همشون گفتن اینجور بچه ها اکثرا ۲۴ساعت اول تولد میمیرن در موارد نادر تا ۱سالگی هم دووم میارن دکترم شنبه ینی دو روز دیگه ختم بارداری داده چون مایع آمونیاکم بیش از اندازه زیاده،، هیچکس حالمو نمی‌فهمه از بس گریه کردم دیگه اشکم درنمیاد شوهرمم مثل من داغونه اما بروی خودش نمیاره بچه ی اولم سالم سالمه نمی‌دونم چرا اینطوری شد قراره اگه بچه فوت کرد از بقایاش برای آزمایش ژنتیک ببریم تا معلوم بشه این مرض کوفتی از کجا اومد غریبانگیر جگر گوشه ی من شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی غربالگری متوجه نشد دکتر؟ 

انشاالله خیره عزیزم حالتو درک میکنم. توکلت به خدا باشه انشاالله سلامت به دنیا میاد سالهای سال زیر سایه پدر مادر زندگی میکنه

1400/7/12 تولد سایا عزیزم😘😘😘
ما تا ابد نگههش داری تو شکمت؟؟!!!! اگه خیلی مضطربی ب امام حسین متوسل شو شروع کن ب خودنون زیارت عاش ...

😔😔😔😔هزار نذر برداشتم از بس دعا خوندم فکم درد می‌کنه اما حتی یدونه دکتر هم ۱۰درصد امیدواری بهم نداده 

توی غربالگری متوجه نشد دکتر؟  انشاالله خیره عزیزم حالتو درک میکنم. توکلت به خدا باشه انشاالله ...

نه هفته ۲۸متوجه شدم عزیزم من بهترین سونوگرافی منطقمون میرفتم همشو هم سه بعدی رفتم 

نه هفته ۲۸متوجه شدم عزیزم من بهترین سونوگرافی منطقمون میرفتم همشو هم سه بعدی رفتم 

خدایی خیلی ناراحت شدم. ولی امیدتو از دست نده بسپر به دست خدا. انشاالله خدا نگهدار بچت میشه

1400/7/12 تولد سایا عزیزم😘😘😘
😔😔😔😔هزار نذر برداشتم از بس دعا خوندم فکم درد می‌کنه اما حتی یدونه دکتر هم ۱۰درصد امیدواری بهم ند ...

عزیزم میشه از حال بچتون بگید منم الان اوضاع شما دارم ۲۴ هفته هستم و دکترم میگه بهتر سقط کنی ولی خانم دکتر عالیه خامنه میگن نه . با رعایت رژیم بهتر میشه انشالله