2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 38 پست
عزیزم اگه عشق بود که به بقیه نگاه نمیکردن فقط اون دخترو میدیدن بیشتر فکر میکنم به خاطر پول دختره اس ...

این نمیدونم واسه چیه دختره مونده و انقد ازش میترسه در صورتی ک به من قول ازدواج داده بود الانم میخواستم برم به اکانتش ک دست دختره اس پیام بدم همه چیو بگم دیدم همه رو پاک کرده

خدایا شکرت
این نمیدونم واسه چیه دختره مونده و انقد ازش میترسه در صورتی ک به من قول ازدواج داده بود الانم میخواس ...

پوله دیگه چی میتونه باشه غیر پول 

بلاکت کرده که پیام ندی

ببین این دخترا اگه عقل درست حسابی داشتن انقد وقت نمیذاستن برا کسیکه بهشون خیانت کرده تو دوستی حالا با اون آدم ازدواجم کنن 

تو مسئول زندگیش نیستی خودش باید خیلی وقت پیش میفهمید ولش کن پیام نده دختر خوبی باشه حیف شده به شوهرش 

دختر لاش باشه خب خیلی به هم میان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد الان فکر میکنی پیام بدی باور میکنه دختره انقد اون پسر زبون بازه که قانعش میکنه که آره دشمن دارم حسودی میکنن به زندگیمون 

دوستش به من گفت چند سال با یکیه فابشه خانواده ها فعلا مانعن به خودش گفتم گفت غلط کرده دوستم من اختیارم دست مادرمه من جز تو با کسی نیستم اون دوستم همش منو لاشی جلوه میده جلو دخترا

منم باورم شد ولی حقیقتو دو بار از زبون دوتا از دوستاش شنیدم

بعد الان فکر میکنی پیام بدی باور میکنه دختره انقد اون پسر زبون بازه که قانعش میکنه که آره دشمن دارم ...

الان مادر پسره بهم زنگ زد و پیام داد چی بگم بهش؟

خدایا شکرت
الان مادر پسره بهم زنگ زد و پیام داد چی بگم بهش؟

چی گفته پیام داده 

شاید ترسیده رندگی پسرشو به هم بریزی کلا ولش کن دختره خوب باشه که حیف شده و ظلم شده بهش 

دختر بدی باشه هم که به پسره میاد 

چی گفته پیام داده  شاید ترسیده رندگی پسرشو به هم بریزی کلا ولش کن دختره خوب باشه که حیف شده و ...

دیشب گفت من راجع به تو با خونوادم حرف زدم مخالفن واینا ک ازت جدا شدم گفتم چرت میگی گفت بهت ثابت میکنم میگم مامانم بهت زنگ بزنه منم دیدم داره خر فرضم میکنه گفتم شمارشو بده حالا امروز مامانش دوبار زنک زد بعدم پیام داد گفت گویا با من کار داشتین جالبه ک خونوادش اون دختره رو هم میدونن

خدایا شکرت
دیشب گفت من راجع به تو با خونوادم حرف زدم مخالفن واینا ک ازت جدا شدم گفتم چرت میگی گفت بهت ثابت میکن ...

دروغ میگه ببین دخترو نمیشه مجبور کرد با کسی ازدواج کنه چه برسه به پسر از کجا معلوم اون زن واقعا مادرش بوده زنگ زده باور نکن 

دروغ میگه ببین دخترو نمیشه مجبور کرد با کسی ازدواج کنه چه برسه به پسر از کجا معلوم اون زن واقعا مادر ...

شمارشو سیو کردم دیدم اره مادرشه عکس واتسش و اینا

خدایا شکرت