راز تغییرات عجیب من این سایت هست انقدر طرفدار داره که به تبلیغ من نیازی نداشته باشه من فقط میگم برای همون یه نفری که قراره بپذیره و تغییر کنه برای من همون یه نفر کافیه dadashreza@
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اخرین دربی قبل کرونا رو رفتم پارک ازادی مگه پسرا گذاشتن نگا کنم
راز تغییرات عجیب من این سایت هست انقدر طرفدار داره که به تبلیغ من نیازی نداشته باشه من فقط میگم برای همون یه نفری که قراره بپذیره و تغییر کنه برای من همون یه نفر کافیه dadashreza@
پارک آزادی مکانش خوب نیس جایی که ما رفتیم یه کافه رستوران بود که از محیطش راضی بودم از غذاش نه
اره اونجا باور کن 50 تا پسر بودن دو دقیقه وایسادم نگا کنم از بس نگام کردن اب شدم رفتم تو زمین
البته این خاطره برا قبل چادری شدنم بود توی کافه ها هم پسرا میان؟ اگه میان ک هیچی نرم